onsdag 16 december 2009

Sista träningen 2009

Vill börja med en fråga :
När ni ser bilden på Ethem ser ni nån likhet mellan honom och Förbundskapten Erik Hamrén? Lämna en kommentar vad ni tror



Onsdag 16 dec Kl 19:00. Körde Chefs-Tränare Ethem Muameleci och hans Assisterande tränare Oscar Ingström och Torbjörn Claesson. Årets sista träningspass uppe på Örby IP. En kylslagen decemberkväll stoppade inte Skene IF:s glada killar att ge sej ut för ett pass. Har varit bra fart på träningarna. Dom gångerna jag varit uppe och tittat. Med tre seriösa engagerade tränare . Skall det bli riktigt skojsigt att se vart det bär hän 2010. Truppen börjar ju formas nu också. Så det kommer att bli mer lättarbetat framöver.



Sista träningen 2009



Fr.v. Ass. tränare Oscar Ingström, Chefs-tränare Ethem Muameleci


Ass. Tränare Torbjörn Claesson

Snart är det ju Jul. Vill därför ge ett Cognac:s-tips till jul och nyår. Köp hem en flaska Grönstedts Christmas Cognac XO till julen. Samt en Flaska Pierre Croizet VS till Nyår. Kommer att testa en av dom till helgen. Då får jag besök av en Gästprovare som skall testa och betygsätta Julcognac:en.

Håll ut, snart är både Vävarevallen och löven gröna igen.

Såg ni FC Barcelonas #9 Zlatan Ibrahimovic slå straffen mot RCD Espanyol. Bland det hårdaste man sett. I Skene IF har vi sett nått liknande, fast tvärtom . Den lösaste som slagits. I en träningsmatch på grus. Borta mot Alingsås IF för ett antal år sedan. Fick Skene IF en straff. Men våran straffläggare lyckades slå den så löst så den kom knappt fram till mål-linjen. Målvakten slängde sej mest för syns skull. Nu mer spelar straffläggaren i Kinna IF.
Vid namn Magnus Nilsson/Allén

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar