torsdag 21 juli 2011

Fotoutflykt


Fotoutflykt i
VACKRA SVERIGE

Brukar  i vanliga fall ta bilen  till nått ställe och ställa bilen där. Sedan tillbringar man hela dagen där, antingen går någon led eller strosar omkring  i nått naturreservat. Men ingen regel utan undantag. Idag åkte jag omkring planlöst med bilen och lill-ryggsäcken som var packad med Kamera, termos och en brödlimpa  och en tub räkost.. Blev en liten nätt sträcka på 158,2 Km enligt trippmätaren. Morgonen började med att efter C:a 25 km såg jag en liten insjö mellan träden efter vägen. Såg trevligt ut, så där fick det bli frukost




Frukost-stället


Sedan bar det av till havet. Där fick bilen stå medans jag tog mej fram till fots längs med klipporna. För att leta fotomotiv, gick inte så bra skall jag erkänna.Blev mest stenar. Var visserligen riktigt fint där men inte i kameralinsen. Samtidigt var det ju riktigt skönt att bara gå omkring utan kamera-stressen

 Havsutsikt

Efter en tre til fyra timmar där vid havet kom ju hungern smygande. Så eftersom det fanns bröd, kaffe, saft och bullar kvar i ryggan. Så blev det en biltur på en timme till nått lugnare ställe för att dämpa hungern.  Hittade en liten led  som tog 25 - 30 minuter att gå. Perfekt intill havet med den sköna tångdoften och vågskvalpet som sällskap.


 Mot eftermiddagens fika paus

Där satt man ett bra tag och bara slappade. Sedan kom regnet dags att bege sej hem. På vägen hem dök det upp en grind och en stig efter vägen som såg trevlig ut. Den var var ju #555 tvungen att utforska.


 Vad finns bakom grinden??

En bit in efter grinden fanns det en gräsväg inramad av en mur på var sida. Bara att följa den...


 Mur - inramad gräsväg

Efter ett tag hamnade man vid en insjö mitt i ingenstans totalt oförstörd. Bara naturen hade skapat denna vackra plats

Insjö mitt i ingenstans

Det kanske inte är samma status att komma tillbaka till jobbet och säga att man bara tagit dagsturer hemomkring. Låter bättre att säga att man varit i Grekland, Italien eller nån annanstans utomlands. (Visst vill jag också åka utomlands).

Vad vill jag då ha sagt med det här?? Jo var inte rädda för att utforska vårat Vackra Sverige. Finns hur mycket som helst runt hörnet bara fantasin sätter gränser. Så är det ju billigare också. Dagens resa kostade 46 kronor. Bröd och en tub räkost som jag fick inhandla på Willys innan avresa. Nu är man hemma igen med sina upplevelser och c:a 200 foton i minneskortet.


Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar