söndag 2 oktober 2011

Säsongs-avslutning


Vävarevallen
Söndag 2 Oktober 2011 Kl. 15:00
SKENE IF - Borås AIK 4-5


Målskyttar:
#6 Fehim Smajlovic (K)
#7 Stephane holmström
#9 Daniel Perian
#11 Johan Lindkvist

Gula Kort:
#3 Gabriel Franke
#7 Stephane Holmström
#14 Joakim Hansson

Var och fotograferade lite hösttecken i Lördags som uppladdning inför dagens avslutande match mot Borås AIK. Bara en sån sak att säsongen är över för A-laget är ju ett höst-tecken i sej. Har ju regnat riktigt mycket under september månad. så det betyder ju mycket vatten i vattendragen så jag fick passa på att fota favoritfallet av alla fall  som vi har här i Mark. Gula löv är ju också ett höst-tecken.




Gula löv...

 ...och mycket vatten i favvo-fallet

Idag samlade Chefs-tränare #111 Janne Gelin sitt manskap för årets sista drabbning på Vallen. Åker man ut ur en serie, kan man väl inte säga att det varit ett bra år. Men man lär ju hela tiden så nu tar vi med oss det bästa och kör för 2012 års säsong.

 Samlat inför sista matchen strax innan avspark

Efter matchen höll sedan våran ordförande Sven andersson ett tal inför den samlade truppen. där han berättade lite om framtiden och tackade för i år.

 Ordförande har ordet

 Årets sista målskyttar i A-laget

Efter matchen när spelare,tränare motståndare och domare lämnat anäggningen. Var det bara för mej och mina medhjälpare att plocka ihop material och städa omkl.-rummet.

 Medhjälparna #333 Stig-Åke Eriksson och #777 Arne Hedlund

Avslutningsvis har ju vi den lilla tjejen Margaretha Gustafsson som styrde upp det mesta i klubbstugan idag. Fixade fika, sålde godis och skötte inträdet. Han även med att städa klubbstugan innan hon gick hem
s
Margaretha Gustafsson

Två U-Lags- Matcher kvar innan det blir ledigt på riktigt ett tag framöver. Nu väntar hösten min favoritårstid. Speciellt i år när det är så mycket vatten i vattendragen.Har lite favvo-vattenfall i kommunen som man kan fika vid nån tidig morgon. Gillar färgerna i naturen och den sköna luften.

Avslutande seniormatcher

Dalshov
Torsdag 6 Oktober Kl. 19:00
Dalstorp IF (U) - SKENE IF (U)

Örby IP
Lördag 8 Oktober Kl.15:00
SKENE IF (U) - Hyssna IF (U)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar