torsdag 4 oktober 2012

Söndagspromenad



Naturen i mitt våran by 
( Del 4 )

I Söndags 30 September dagen efter matchen.  Var ju en sån där dag då det är jobbigast för en Materialare. Är ju alltid jobbigast dagen före och dagen efter match. Matchdag är ju bara att flyta med. Men denna söndag var det ju både före och efter match. Match Lördag och Måndag. Men istället så tog jag en liten Söndagspromenad för att möta hösten i våran natur hemma i Skene. Blev fem timmar ute i naturen. Innan inventering från A-lagsmatchen och packning på Vallen inför U-Lags matchen i Ulricehamn



Begav mej upp till sjön med omnejd. Visade sej vara mycket vatten på stigarna så det planerade spåret fick ändras efterhand promenaden pågick. men detgav ju bara nya upplevelser. inget ont utan det för gott med sej sägs det ju.


I slutet på promenaden finns det ju en lång spång  över mossen. Men efter allt regnande visade den sej ligga C:a 1 decimeter under vattnet. Gick ju inte att gå bredvid heller eftersom det är bottenlöst där. Så det var bara att gilla läget och traska på.

Bara gilla läget

Tur man hade vattentäta skor så man slapp bli blöt om strumporna. Fast skorna var inte fräscha när man kom hem. Var ju inte enda stället man fick traska omkring i vatten. Många översvämande stigar. Men naturupplevelserna fanns ju där i allafall. Med utsikt över sjön, lilla båthamnen ( Är väl mer en uppläggningsplats) och vattendragen

Utsikt över sjön

Lilla båthamnen

Vattendragen

På Söndag sluter vi upp på kunskapens Hus konstgräsplan . För där spelar  framtidens SKENE IF årets sista seriematch. Kom och visa er uppskattning för en fantastisk säsong dom här unga killarna gett oss. Trots det inte blev serieseger.

Avslutning på Kunskapens Hus Konstgräsplan

Kunskapens Hus (Konstgräs) 
Söndag 7 Oktober Kl.15:00
SKENE IF (A) - SK Mjörn (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar