torsdag 6 juni 2013

Seriematch mot Tvärred/Vegby FC



Omgång 9
Division 5 Södra

Sämshov
Torsdag 6 Juni 2013 Kl. 17:00
Tvärred/Vegby FC (A) - SKENE IF (A) 4-1

Målskytt:
#14 Johan Christiansson

Gula kort:
#18 Jerry Pettersson

Framförhållning betyder ju att allt är klart med packnng och dyligt när sista träningen före match är klar. Så Torsdag förmiddag (Nationaldagen) tillbringades vid mitt favvoställe "Lilla Sandstranden" för frukost. Innan det var dags att bege sej till Sämshov i Vegby. Oj vad det hade blivit grönt på stigen ner till "lilla sandstranden" sedan jag var där senast i vintras. Synd bara att bäcken ner till sjön nästan sinat.

 Lilla sandstranden med...

... sinande bäck

Förpatrullen hade idag sällskap av den store fixaren och tränaren  #222 Per Erik Ivarsson som fick äran att åka med i  #555  och  #777:s  bil. Ni skulle bara veta vilket jobb han lägger ner. Tar kontakt med domare, motståndarlag. Håller kontakten med sin ledarstab så dom vet tider laguttagningar restid och dyligt. Ordnar med pappersarbete innan matcher. Bokar planer etc.. 

 #222 Per Erik Ivarsson ,  #777 Arne Hedlund fikar innan match

Själv håller jag till ensam i omkl.-rummet med dräkterna. Vill ha det så, så blir det inga missförstånd vem som gör vad. Hedlund och Ivarsson har ju fullt upp med sina bestyr när vi kommer till en borta-arena. 

 Omkl.-rummet fixar av #555

Sedan kommer Peter Jekler med sin taktik-tavla och instruerar grabbarna. Förklarar spelsystem och dylikt. Riktigt skönt väder idag så genomgången blev ute i skuggan.


 Genomgång...

..sedan ut...

 ..för värmningen

#12 Hugo Larsson en skön lirare som alltid gör sitt jobb på plan. Har också en firma där ni kan köpa NBA-Linnen. Bara att kontakta honom. Fast han har inga San Antonio Spurs -Linnen...

#12 Hugo Larsson  laddar inför match

 Sista peppen ...


 ...sedan kör vi 

Startelvan 
Tvärred/Vegby FC (A) - SKENE IF (A)
Utan #8 Samuel Torstensson var han nu höll till ??


Kommande matcher på Vallen

U-Laget
Vävarevallen
Söndag 9 Juni Kl. 17:00
SKENE IF (U) - Holmalund IF (U)

A-Laget
Vävarevallen
Torsdag  13 Juni Kl. 19:00
SKENE IF (A) - Dalsjöfors IF (U)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar