onsdag 11 september 2013

Avkoppling vid havet

På spaning
vid havet
( Del 2 )

Vad gör man en söndag förmiddag för att skingra tankarna och koppla bort Lördagens förlust. Jo man packar foto-ryggan med fika, termos och kikare +kamera då förstås

 Söndags-fika

Sedan bär det av till någon brygga vid havet. Där bland sjöbodarna sitter man bara och spanar och ser om det händer nått. Var ganska lugnt första halvtimmen hände inget alls.

 Lugnt vid sjöbodarna

Men sedan blev det fart. full aktivitet vid och på bryggorn. Det kom segelbåtar och motorbåtar i rena skytteltrafiken där vid båtbryggan med sjöbodarna  där jag satt.

 Seglarna beger sej iväg...

 ...även motorbåtarna

 Efter ett tag dök det upp en färgglad klick utöver horisonten, gick ju inte att missa. När den kom närmare visade det ju sej att det var sjöräddningen som kom och lade till bredvid min Fika-plats. Kändes ju tryggt ifall jag skulle ramla av bryggan.

 Sjöräddningen på ingående

Fast alla båtar låg ju inte i havet

Skene-Marten och Derby till helgen betyder årets kortaste resa till bortaplan eftersom den spelas på Vävarevallen. Enkronas match mot Nollniorna då syns vi på Vallen. Är också den sista matchen på Vävarevallen sedan stängs den: Därefeter startar nyuppbyggnaden till säsongen 2014. Dom har redan tjuvstartat med att gräva upp bakom läktaren

Bygget igång


Kommande matcher på Vallen

SKENE -Derbyt mot Noll-niorna

Vävarevallen
Lördag 14 September Kl. 16:00
Skene IF 09 (A)  - SKENE IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar