söndag 20 oktober 2013

Kvalmatch mot Fc Lidköping


 Kvalomgång 2 till div 5

Framnäs IP
Söndag 20 oktober 2013 Kl. 15:00
FC Lidköping United (A) -SKENE IF (A) 2-2

Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg
#11 Wilhelm Eriksson

Det var ett tag sedan nu... Sedan vi åkte buss till bortamatcherna alltså. Men idag var det dags. Det betydde ju lite extrajobb för #555 Och #777 Arne Hedlund. Lördagen gick åt till att inhandla mat, packa matchdräkter. Förbereda för bussresan: Söndagen innan spelare och tränare anlände till klubbstugan hade vi fixat frallor och fika.Hämtat maten (Salladstallrik) som skall ätas i bussen hem på Pizzeria Paloma. Så dom kunde ta lite energi-påfyllning och bensträckare eftervägen.


 Energipåfyllning och bensträckare på rastplatsen

Väl framme sedan efter ombyte var det fokus på dagens match i omkl.-rummet. Coacherna höll genomgång innan ombyte till uppvärmningen.

 Fokus på dagens kvalmatch

Därefter var det bara för #21 Yerko Araya att dra igång uppvärmningen för att få igång ben och pump på killarna till tvåmålspelet

 #21 Yerko Araya kör igång sitt manskap ...

...sedan tvåmålspel

Därefter började allvaret. Dom för dagen svartklädda killarna i SKENE IF. Samlade ihop sej på plan strax innan matchstart i väntan på att dommherrarna skule blåsa igång matchen.

Sista peppen innan....

 ... domherrarna samlade lagkaptenerna innan avspark

Sedan var det bara att köra igång  matchen på den trevliga arenan Framnäs i Lidköping. Ingen bra start idag då vi fick en straff mot oss i början, underläge 1-0. Så det blev till att jobba i uppförsbacke . Men killarna körde på. Vilket gav resultat när #7 Oscar Ryberg senare kvitterade till 1-1. andra halvlek började likadant med ett tidigt mål för helvita Lidköping. Men senare hoppade #11 Wilhelm Eriksson in och frälste oss med att kvittera till 2-2 ,slutresultat.



2-2 betydde ju att båda lagen var klara för ny säsong i femman 2014. Så det var två nöjda lag som lämnade arenan efter slutsignal. Division fem 2014. Så nu blir det spännande och se vad fotbollsutskottets arbete under hösten med spelartruppen och ledarstabens sammansättning  för 2014 har gett för resultat.

Nöjda SKENE IF-Killar lämnar arenan...

...och #222 Per Erik Ivarsson han äter i bussen hem

Dagens startelva
FC Lidköping United (A) - SKENE IF (A)

Rapport från Ligué 1 feminé

Stade Raymonde Delabre
Söndag 20 oktober Kl 15:00
Henin - Montpellier HSC 0-3

Målskyttar Montpellier HSC
#9 Elodie Ramos
#10 Marina Macanza
#12 Josefine Öqvist 

Återstående Kvalmatch för SKENE IF

Sven Eriksonsvallen
Söndag 27 Oktober Kl. 14:00 
Rydboholm SK (A) - SKENE IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar