lördag 15 mars 2014

T-Match mot Kronäng

Träningsmatch
Kronäng Arena Konstgräsplan
Lördag 15 Mars Kl.11:00
Kronäng IF (A) - SKENE IF (A) 2-0

Tuff weekend  för spelarna i SKENE IF denna helg. Träning Fredag och Måndag. Match Lördag, Söndag. Idag Lördag begav sej dom mot Kronäng Arena igen som vi var vid förra helgen och spelade DM. Denna gång för T-match mot Kronäng IF.

Kl. 10:05 samlade Mr Elzer sitt manskap för genomgång i omkl.-rum #6 på arenan. För att ge lite instruktioner och direktiv. 16 man stark trupp satt och lyssnade på Mr Elzers förmaningar innan det var dags för ombyte.

Mr .Elzer håller genomgång

Därefter var det ett för dagen färgglatt gäng som begav sej ut på  den fina anläggningens konstgräsplan för att få igång pump och ben

Färgglatt  gäng värmer upp

Sedan var det bara att bege sej ut till matchstart efter att Lagkapten  #17 Fehim Smajlovic (K) hållit ett litet tal. Innan matchen blåses igång.

 #17 Fehim Smajlovic tvåa Fr. h. håller ett sista tal...

...sedan bara ut och köra igång.

Coach-teamet mönstrade ett ungt lag idag med tanke på framtiden så dom fick känna på lite A-lagsfotboll. Inte bara spelmässigt utan också hur det går till runt omkring en A-Lagsmatch organisatoriskt. Låg snitt 18,8 år idag ända till Mr Elzer hoppade in och ökade snittet till typ 34 år.

Matchen igång...

...som dom viktigaste spelarna avbytarna följer spänt

Två matcher på två dagar kräver ju också lite planering av materialet. Brukar ju säga att det är värst dagen före och efter en match. Idag var det både dagen före och efter. Så efter att hängt upp dagen gula match-stället på tork efter tvättmaskinerna gjort sitt. Var det bara att förereda morgondagens svartvita matchpaket till DM-matchen i morgon Söndag

Lördagens och Söndagens match ställ

Kommande matcher

DistriktMästerskapen Grupp 27 Omg. 3
Kunskapens Hus Konstgräsplan
Söndag 16 Mars Kl.16:00
SKENE IF (A) - Sparsör AIK (A)

Träningsmatch
Ankarvallen 
Lördag 22 Mars Kl.16:00
Trönninge IF (A) - SKENE IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar