måndag 18 augusti 2014

Dagen efter...

Dagen efter match
Lördag 20140816

Match Fredag kväll. Betyder ju lite efterjobb på vallen på Lördag morgon. Så kl 06:07 anlände jag till Vallens tvättstuga. Var en skön morgon där dimman började lätta över Vävarevallen Arena

Dimman lättar över Arenan

Tvätten kördes ju igång direkt efter match. Så det var bara att hänga upp den och sortera dom torra kläderna, oweraller och dyligt som inte användes under match.

 Klart för...

...upphängning i torkrummet

När allt var klart var man ju hungrig. Så en frukost hägrade... Tänkte lyxa till det idag och besöka favvo-caféet "Systrarna Ljunggrens Café" .Ett av dom få Caféerna med gammaldags stil. Men det visade sej att det var ombyggt. Såg mer ut som en skol-matsal nu. Var inget trevligt där. 

Systrarna Ljungrens Café inte samma gemyt längre

Så det fick bli frukost-buffé på Eva:s Paley istället. Som bara låg ett par hundra meter upp på gatan. Oj vilken buffé dom hade där, rena hotellfrukosten. Så det blev en rejäl frukost. Sedan behövde man knappt äta mer under dagen.

Frukostbuffé på Eva:s Paley

Sedan fick det bli ett besök på "internationella gatumarknaden". Där fanns det mesta i matväg och lite annat också. Gick genom en liten skogsdunge på vägen dit visade sej vara en bilutställning där inne. Kanske inga bilar som är till att användas men ändå..

Bilutställning i skogen

Sedan slutade promenaden vid "Streetmarketen". Där fanns det mesta Salami-korvar, ostar, porslin och mycket annat. Så det blir bara lite  foton därifrån också

Godis...


 ...ost och salamikorvar

samt bakverk

Sedan på kvällen fick det bli lite nattfoto-övningar innan det var dags att avsluta dagen. Fick bli ett gammalt avsnitt av den gamla sköna TV -serien Columbo  i TV 4 Guld.

Ett av fotografierna från nattens foto-övningar

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Härligt inlägg! Annars går det bra för Skene, men Tranemo verkar tyvärr vara helt under isen nu.

    Larsa

    SvaraRadera