söndag 19 oktober 2014

Fotbollsfri helg

FOTBOLLFRI  HELG
Vad gör man då ?? )

När höstlöven faller och det inte är nån tvätt i Vallens tvättstuga. Ingen inventering eller packning av matchdräkter.. Vad skall man göra då. Får bli en fotoutflykt i "Vackra Sverige".

( Klickbara foton för förstoring )
 Höstlöven gulnar och faller och blir bruna

FREDAG Kväll 20141017

Normala människor grillar korv, varma sköna sommarkvällar. Men #555 Gustavsson packar ner Trangia-köket, pannlampor, korv, potatis-sallad, tomater och gurka. Åker sedan och hämtar vännen / kompisen Anne-Marie Strand. för vidare färd. För korvkokning i höstmörkret vid mitt favvostället "Lilla sandstranden".

Korvkokning vid "Lilla sandstranden" sena höstkvällen

För att komma ner till stranden genom skogen får man balansera på stenar över en bäck. Fast denna gång var det mer vatten än vanligt i bäcken, så dom flesta stenarna låg under vatten.  Det blev lite blött om fötterna.

LÖRDAG 20141018

Lördagens fotoutflykt var tänkt att tillbringas vid havet i Varberg. Men den stannade vid en Marknad istället. Hamnade visserligen i Varberg under sena eftermiddagen, men det är en annan historia. 

Var en trevlig marknad. Träffade en del gamla arbetskamrater också,trevligt. Knallarna var väl dom vanliga. som man ser på dom flesta marknader. Men här var det veteranbils  och moped-utstälnning. Så det blev lite nostalgiutflykt. Men saknade klassikern PUCH Florida

 Delar av veteranbil och moppe-utställningen


Annars var det sej likt hattar,  salamisar, godis och det andra sedvanliga


Fast det är klart någon liten vattenpöl och ett nästan igenväxt  uthus. Kunde man ju hitta att fotografera under resans gång mot Varberg efter marknadsbesöket.

                     
SÖNDAG 20141019


Söndag förmiddag och en del på eftermiddagen ägnades åt foto-utflykt. Gick inte så bra. Motivationen försvann under resans gång... Lite spännande blev det ändå. När man fick gå upp och ned på lövhala trappor för att hitta fotomotiv. Så nu blir det lite klickbara foto från dagens övningar.

Lövhala trappor 




Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar