lördag 22 november 2014

Novemberkväll

Vad händer i SKENE IF 
 vecka 47 i November
( Träning och matcher )

Det bukar se tyst och ödsligt ut på Vävarevallen Arena i November. Men skenet bedrar, inne i Vallens katakomber är det aktiviteter

 Vävarevallen Arena i Novembermörker

I omkl.-rum #5 är  seniorlaget samlat för ombyte till träning uppe vid Kunskapens Hus konstgräsplan. Viktigt med träning nu i November, kanske mest för den sociala biten. Träffas och umgås. Sedan att konditionen och bollkänslan uppehålls är ju bara bonus.

 Glada miner i omkl.-rum #5

Efter ombyte och lit tjöt i Vallens nya omkl.-rum. Var det bara att bege sej upp till Kunskapens Hus där en upplyst konstgräsplan väntade.

I Vallens korridorer mot kunskapens Hus Konstgräsplan

Väl uppe på plan väntade Mr Elzer på sitt manskap. Ett litet kort snack, sedan överlämnades ansvaret till #21 Yerko Araya som tog tag i uppvärmning. Under tiden passade tränarna Mr Elzer och Torbjörn Ivarsson att fixa iordning banorna med koner, ställa ut mål och dyligt. Uppvärmning passningsövningar och skott inledde träningen som avslutades med spel.

Redo för kvällens övningar

Mr Elzer och Ivarsson avslutade träningen med tvåmålspel.


Sedan på Lördag var det dags för match. Träningsmatch. Kan tyckas konstigt lägga en match i November. Men det är ju för att testa lite nytt. Förr fanns det nått som kallades testmatch efter sässongen. Där nya spelare fick känna på atmösfären i nya klubben, detta var lite åt det hållet.

Kronäng  Arena 
Lördag 22 November Kl. 12:00
Kronäng IF  - SKENE IF 2-0

Kl.09:45 begav sej  #555  iväg till Kronäng Arena där en grön fin konstgräsmatta väntade på Kronäng IF:s fina anläggning. Bara att fixa iordning ett tomt Omkl. -rum #4 och invänta killarna och ledarna.

Infarten till Kronäng Arena

Sedan släntrade spelarna in en efter en. Till omklädningsrummet  där matchdräkter och #555 väntade. Ombyte efter lite tjöt. Profilen och glädjespridaren #23 Carl-Johan Franzen var ovanligt snabb idag. När övriga spelare var klara hade han redan fått av sej sina egna kläder. Är nog nytt rekord. I normala fall har han inte ens kommit till omkl.-rummet när spelarna går ut ombytta till matchdräkt.

 Först till omkl.-rum #4 ...

 ...sedan anlände resten av gänget

och tjötgubben  #23 Carl-Johan Franzén

När alla inklusive #23 var klara var det bara att bege sej ut till värmning i den sköna Novembersolen. Dagens värmning sköttes av #2 Sebastian Månsson (Karin F:s pajk). 

#2 Sebastian Månsson styr upp värmningen i solskenet

Strax innan matchstart var det sista lilla peppen. Sedan var det bara ut och köra på i 2 X 45 Minuter. Var ju en riktig skön novemberdag. Så alla förutsättningar var perfekta. Kul också för dom nya killarna och känna på  spel i SKENE IF:s vita matchtröja.

Sista peppen innan matchstart

Dagens Matchbilder
( Klickbara )

Kommande turnering

Team Ted CUP 2014
Arena hallen Lördag 29 November Kl 07:44

SKENE IF:s Matcher  ( Lag II ) 
Kl. 07:44  SKENE IF II- Kinnahult IF II
Kl. 08:26  Ullared IK I - SKENE IF II
Kl. 09:36  SKENE IF II - Hajom IF I 

SKENE IF:s Matcher  ( Lag I ) 
Kl. 12:52  SKENE IF I- Högvad BK I
Kl. 13:34  Kinna IF  I - SKENE IF I
Kl. 14:44  SKENE IF I - Torestorp/Älekulla FF I

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar