lördag 13 december 2014

Testmatch 2

Testmatch
Kunskapens Hus
Lördag 13 December Kl. 12:15
SKENE IF - Dardania IF 1-3

Målskytt:
#10 Daniel Perian

Gula kort:
#4 Alexander Movert

Årets sista match (förhoppningsvis) spelades lucia-dagen 2014. En testmatch mot Dardania IF nykomlingar i Div IV 2015. Mr Elzer ville ju testa lite spelare inför kommande säsong. Så i gryningen begav sej #555 till Vävarevallen för att fixa iordning. Där väntade en ödslig klubbstuga i väntan på att Mr Elzer skall anlända efter att spelarna beträtt sällskapsrummet i klubbstugan.

På väg mot Vallen i gryningen...
.
...och en ödslig och juldekorerad i klubbstuga


Lika tomt och ödsligt var det i byggnaden med omklädningsrum. Så där kunde man gå och pyssla lite i lugn och ro. Var ju trots allt 5 timmar tills killarna beträdde omkl.-rum #5.

Fixat för årets? sista match

När alla förberedelser var klara för min del. Var det bara att åka hem och äta innan samlingen Kl.11.00. Så man står sej till sena eftermiddagens tvätt av matchdräkter i Vallens tvättstuga.

Kl.11:00 Anlände spelarna til Vallens klubbstuga för samling och en kort genomgång. Det var ett spelsuget gäng som väntade på Mr Elzer

 I väntan på Mr Elzer

Genomgång klar bara att beträda omkl.-rum #5 för ombyte innan färden upp till kunskapens Hus konstgräsplan. Matchdräkt på alla klara . Nu åker vi till slagfältet för dagens drabbning.

Ombytta och klara för avresa till planen

Kl.  12:15 blåste dagens domherre Yannick Winter igång matchen. Var ett omväxlande väder. visserligen uppehåll hela matchen, men lite blåsig och solsken om vartannat. var en nyttig match idag för tränar-trion som fick lite svar på sina frågor inför säsongen 2015.

 Tränartrion håller koll på sitt manskap...


...speciellt Karins "osnötna pajka"

Dagens matchbilder



Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar