onsdag 6 maj 2015

1 Maj-utflykt

1 Maj-utflykt
20150501

Fredag 1 Maj var det nästan fotbollsfri dag. Var ju tvätt att ta hand om plus att det skulle fixas till i Omkl.-rum 5 för lördagens match. Men det fick vänta till sena kvällen. Dagen var nämligen vikt till en fotoutflykt. Blev inte mycket fotat men ändå en liten utflykt.Packade ner lite ingredienser till frukosten.

Dagens ingredienser i ryggan

 Hade inte tänkt göra det så omständigt idag. Planen var  att stanna vid nån rastplats.  Men där såg jag en stig försvinna in i skogen. Den var ju Gustavsson tvungen att utforska, så efter några kilometer dök det upp en liten vattenpöl i skogen. Perfekt ställe för frukost.

Frukost-ställe 1 Maj 2015

Där var det bara att packa upp. Sedan satt man där en stund och beundrade den fina naturen därinne helt ensam med stillheten och tystnaden. Var verkligen en fridfull plats

Ensam med tystnaden vid en stilla sjö

Sedan blev man ju hungrig. Då var det bara att fixa ihop några mackor. Efter lite pyssel blev jag ganska nöjd med mina mackor och kaffe.

Morgonens mackor

Gillar ju tegelbyggnader. Så det blev en avstickare till ett sådant innan slutmålet hägrade. Där var jag sedan ett bra stund och strosade omkring. Nästan lika ödsligt där som i skogen. 

 Lite foto från tegelbyggnaderna

Sedan var det dags att sticka iväg för lunch. Blev en bilresa på nån mil där var det Bara att bege sej ut i folkvimlet, förbi en  levande silverstaty.Blev en salladstallrik på ett trevligt ställe .Där kunde man verkligen sitta och spana på folk.

Levande silverstaty

Mätt och belåten  blev det sedan en promenad  på gator och gränder. Innan det mörknade på himlen. Men det var bara skrämskott kom inget regn.

 Promenad på gator och gränder...

... innan himlen mörknade

När himlen mörknade begav jag mej till djungeln. Nja kanske inte den riktiga djungeln i regnskogarna, men nästan. Så det blev till att gå förbi böljande tulpanfält körsbärsträden som började släppa sin blomning. innan palmerna och den täta växtligheten dök upp.

Böljande tulpanfält och...

...körsbärsträden i blomning

Var en trevlig inramning bland palmer och alla exotiska växter. Där människorna ljudlöst strosade omkring. Konstig känsla en hel del folk. Men kändes inte som det fanns nån där mer än jag. Gemytligt.

 Bland palmer och exotiska väster

Så efter en heldag med egentid bar det av  mot Skene . Först til vallen och fixa. Sedan hem till ett skönt avkopplande skumbad.

Ha dä gött
#555 Chrille




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar