lördag 20 juni 2015

Midsommar 2015

Fotoutflykt
Midsommar 20150619

Regnigt och blåsigt nästan hela dagen. Men på eftermiddagen mot kvällningen dök solen upp. Då passade Gustavsson på att packa ryggan med kamera, stativ, termos och mackor. Gjorde det enkelt idag så trangiaköket fick stanna hemma.

 Kvälls-solen tittar fram,läge för fotoutflykt

Hittade en trevlig stenbro under resans gång och ett forsande vattendrag innan jag var framme vid fotostället. Så det blev till att stanna till där innan vidare färd mot målet.

 Trevlig stenbro och...

...forsande vatten under resans gång.

Efter att tillbringat nån timme där vid bron och det forsande vattendraget. Kom hungern smygande, så det blev vidare färd till slutmålet. Där tog snart mackorna och kaffet slut. Innan det var dags för kvällens övningar.

Kvälls-picnic i det gröna

Mätt och belåten blev var det bara att bege sej in i skog och mark med kameran. Var bara att frossa i naturupplevelser under kvällen C:a 200 foton i minneskortet. Innan det var dags för hemresa. Några av dom kan ses nedan.


Nästa helg blir en kamera och ryggsäcksfri helg. Då skall Gustavsson åka och kolla på andra foto och skaffa ny inspiration. Skall bli trevligt, bara att hoppas på bra väder. Tills dess...

Ha dä gött
#555 Chrille




1 kommentar:

  1. Fantastiskt fina bilder som vanligt. Bilden med ormbunkarna är helt sagolikt vacker.
    När ska Du ge ut Din fotobok?
    Undrar
    Din gamla faster i Borås

    SvaraRadera