onsdag 1 mars 2017

T-Match IF Elfsborg (U19) Borta

Träningsmatch
Omgång  1
Borås Arena
Onsdag 1 Mars Kl. 18:30
 IF Elfsborg (U19) - SKENE IF (A) 5-2

Målskyttar:
#17 John Hedberg
#21 Isak Jansson

Gula Kort:
#12  Rasmus Larsson

1 Mars 2017 efter 6 Veckors intensiv träning med fys och bollpass. Så var det det dags för säsongens första match. T-Match mot IF Elfsborg (U19). Så det var bara för #555 Gustavsson och packa trunkarna och bege sej iväg till Arenan  i Knalleland, Borås.

Trunkarna packade , säsong 2017 igång.

Väl framme mötte SKENE IF:s coach Andreas Nicklasson med dotter Jeanelle upp. Så det var bara att bära in trunkar och lägga ut matchpaketen. Idag med god assistans av Jeanelle Nicklasson som fixade varma jackor åt avbytarna.

Matchpaketen utlagda

Sedan fick #555 Gustavsson lite egentid i Omkl.-riummet då lite fix skulle utföras. Under tiden inspeketerade Coach planen

Coach Nicklasson på inspektions-runda

Efter ett tag anlände spelarna stötvis då det var samlling Kl. 17:30. Som vanligt var det som säsong 2016, ett skojfriskt men fokuserat gäng som anlände. Dom andra två tränarna i trojkan anlände okså tillsammans med spelarna.


Emil Svensson och Torbjörn Ivarsson på ingång

Ombyte gäller sedan lade Coach-trojkan upp strategin in säsongspremiären. Meddelade startelvan och lite taktiksnack innan utgång till uppvärmning och match.

Ombyte gäller...

...sedan coach-genomgång

Då så genomgången gjord, spelarna laddade för match. Efter att varit ute och värmt upp, med dom sedvanliga övningarna. Var det bar in för att dra på den vita match-tröjan med det snygga klubbmärket. Sedan  var det bara för Lagkapten #11 Sebastian Hallin att leda ut sitt lag till säsongspremiären.

#11 Sebastian Hallin på gång med sina mannar

Då var den som sagt igång säsongen. Kl. 19:02 alltså i minut 32. Gjorde #21 Isak Jansson SKENE IF:s A-lags första mål säsong 2017 assist #10 Daniel Perian.

#21 Isak Jansson

Lite foto från säsongspremiären

Kommande matcher

Markbladet  CUP
Omgång  1
Kunskapens Hus Konstgräsplan
Fredag 3 Mars Kl. 19:00
Horred IF (A) - SKENE IF (A)



Intersport  CUP (DM)
Omgång  1
Kunskapens Hus Konstgräsplan
Lördag 4 Mars Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Sandared IF (A)
Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar