torsdag 25 maj 2017

Foto-utflykt 20170525

Frukost och Rekreation
Utflykt 20170525

Lite gråmulet på morgonen, men det hindrade inte #555 Gustavsson att packa foto-ryggan. Sedan bege sej iväg. Brukar ju bli nån frukost vid sjökant så och idag.

Lite av innehållet i ryggan

Sedan var det bara att lasta in i bilen och bege sej iväg. Var riktigt skönt och bara få åka iväg utan alla trunkar med Skene IF:s matchdräkter och dyligt. Endast egen packning i bagaget.

Inga Skene IF-trunkar idag inte

Som sagt lite gråmulen morgon. Så också när jag kom fram till mitt lilla frukostställe. Bara att duka upp och njuta av morgonen. Började ju klarna upp senare så det blev en skön morgon. 

 Gråmulen, men skön morgon för...

...dagens frukost

När väl proceduren med att klarna upp gick det snabbt till blå himmel. Så det blev riktigt behagligt. Kom ju några regnstänk under resans gång. Bra lite skrämskott.

Härlig blå himmel efter ett tag

Blev nästan tre timmar där i lugnet. Skönt att få koppla bort vardagen lite. Var bara lite vingburna saker som flög över en med lite olika mellanrum.

Trevligt inslag under frukosten

Efter ett tag var man ganska nöjd där och blev nyfiken på nya miljöer. Så en liten resa bort så dök nya miljöer upp. Där fick det bli äpple-paus. Var ovanligt lugnt på sjön idag, brukar vara mer båtar i rörelse.

 Trevlig utsikt...


...för äpple-paus

Efter en heldag vid vattnet var man ganska nöjd. Så det blev till att åka hem. Blev en tur upp till Hedgärdes-sjön innan #555 Gustavsson anlände till lägenheten och den nyfixade uteplatsen.

Nyplanterat hos #555 Gustavsson

Så nu blir det Espresso, choklad och en Camus på uteplatsen. Är ju lite för skönt ute för att gå in och sätta sej och somna vid TV:n. Sedan vakna av att fjärrkontrollen faller ur handen och går i fyra delar.

Lite foto från dagens utflykt
20170525
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar