lördag 30 september 2017

Seriematch mot Fristad G.o.I.F. (H)

Division 4 Södra
Omgång  22
Vävarevallen (Gräs)
Lördag 30 September Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Fristad G.o.I.F. (A) 0-3

Gula Kort:
#4 Alfons Svensson

Avslutning på säsongen. Hemmamatch mot Fristad G.o.I.F. vackert väder, flaggorna i topp när #555 Gustavsson anlände till Vallen vid ett-tiden.

Flaggorna vajar stolt på Vävarevallen Arena

Allt var ju fixat kvällen innan, så det blev en lugn stund därinne i omkl.-rum #5 innan spelarna började anlända. Fösrt till kvarn idag var #7 Dennis Åkersta och #16 Viktor Eriksson

 Omkl.-rum #5 fixat och klart...

... #7 Dennis Åkersta och #16 Viktor Eriksson först in

"Fantastic Four" var ju splittrat idag då Emil och Torbjörn jobbade. Så coach Nicklasson  hade det lugnt i ledar-rummet när han förberedde för match.

Coach Andreas Nicklasson

Under tiden fylldes Omkl.-rum #5 på med spelare. Märktes på dom att seriesegern var klar, inte samma fokus som tidigare.

Omkl-rum #5 fylls på med spelare

Efter ett tag var alla ombytta och klara för genomgång innan uppvärmningen startade. Så det var bara för dagens Coacherna Andreas Nicklasson och Sebastian Hallin att gå igenom taktik och fasta situationer.

Genomgång innan uppvärmning och match

Sedvanlig uppvärmning med uppvärmning,passningsövningar, tvåmål och skott innan matchstart. C.a sju minuter innan avspark återvände laget till omklädningsrummet för att dra på vita matchtröjan för kick-off. Sista gången i Div 4, nästa år väntar trean. 

 Matchtröja på...

...sedan ut till kick off

Gick ju inte så bra idag. Motivationen och gnistan sakndes då seriesegern redan var klar. Så nerven fanns ju inte där. Så nu njuter viav seriesegern ett tag. Sedan ser vi fram emot nya borta-arenor och nya föreningar som kommer till Vallen för division 3 -fotboll 2018.


Lite foto från dagen match 20170929
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar