lördag 16 juni 2018

Onsala BK (Hemma)

Division 3 Sydvästra Götaland
Omgång 10

Vävarevallen (Gräs)
Lördag 2018-06-16 Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Onsala BK (A) 1-3

Målskyttar:
#24 Filip Österberg

Gula Kort:
#2 Sebastian Månsson
#11 Sebastian Hallin
#15 Anton Guerrero




Lördagen 16 Juni kom kamerorna till vallen. Då matchen direktsändes i BTTV, Men ine i klubbstugan var det andra matcher som gällde innan genomgång, nämligen vm-matchen Frankrike - Australien 2-1.

VM-match i väntan på genomgången

Efter ett tag vid utsatt tid hämtade Coach Nicklasson taktiktavlan för att gå igenom eftermiddagens drabbning. Serieledarna kom på besök. Så ett fokuserat gäng lysssnade på Coachen råd.

Coach mot taktiktavlan...

...sedan genomgång

Men det är ju inte bara taktik-snack som gäller förematch. Puls och ben behöver ju komma igång. Så efter belägrades Omkl.-Rum #5 för ombyte till uppvärmning.

Ombyte till uppvärmning

Shorts, T-shirt och strumpor gäller på uppvärmning innan match. Men skor behövs ju också. Sko-förrådet ligger mellan entre och omklädnings-rum. Så där plockas skor upp efter vägen.

#25 Oscar Ryberg plockar ut sina skor

Då var det klart för den obligatoriska uppvärmningsfotot på två och två-ledet. Resten av uppvärmningen rullar sedan på som ett mantra. Dom bara gör sina värmningsövningar som ett löpande band.

Obligatoriska uppvärmningsfotot 

Alla förberedelser gjord. lagkapten #11Sebastian Hallin (Lk) hade bindel och vimpel redo och laddat med enegridryck. Så tillbaks i omklädningsrummet drogs sedan biindel och vita tröjan på . Sedan redo för match.

Lagkaptenens bindel vimpel och vita matchtröja ligger redo...

...nu är den på, nu kör vi

Gemensam inmarch. Välkammade  för TV skull men oerhört fokuserade på sina uppgifter. Perfekt fotbollsväder för alla publikoch spelare.

Inmarch på Vallen

Inmarchen klar alla spelare hälsat på varandra. Nu vätar 90 minuters kamp. Men först samlas killarna i den fina svartvita matcchdräkten i ringen. Liten kort sammansvetsning sedan avspark.

 Ringen samlad, sedan...

... väntan på domarens signal för avspark

Onsala BK det syntes att dom leder serien. Hade det lilla extra som våra spelare kommer att få framöver, tack vare tre kloka tränare.. Märktes idag att SKENE IF är ett lag på gång. Stolpskott räddning på mållinjen. Med lite mer tur där så...


Kom ihåg detta när ni sitter i bussen till Stafsinge på Torsdag. Upprepa det som ett mantra hela veckan...Jag är bäst, Vi i laget är bäst Vi är bäst allra bäst, vi är bara bäst, 
ingen kan slå oss. VI ÄR BÄST !!

Bildresultat för SKENE IF

Några matchbilder 20180616

 Kommande hemmamatcher
Vävarevallen Arena

Division 3 Sydvästra Götaland
Omgång 12
Vävarevallen 
Lödag 30 Juni Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Snöstorp / Nyhem FF  (A)


Utveckling Elit  Södra
Omgång 5
Vävarevallen 
Måndag 13 augusti Kl. 19:00
SKENE IF (B) - Sandared IF (B) 
(Kan läggas in en uppskjuten hemma-match innan dess)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar