torsdag 21 maj 2009

kökspersonal

Tjejligan i Kiosken
Majvor Johansson Ing-Marie Hedlund

I Klubbstugans kök. Huserar två glada tjejer som som ser till att det finns Kaffe, godis, korv och lite annat till publiken (210 st. Idag). Det är ju också en del av arrangemanget . Så i paus är dom nog Vävarevallens populäraste flickor. När åskådarna är Kaffesugna.

SKENE IF - Bollebygd IF 0-0
Gult Kort #8 Jonas Carlsson
Den svartvita Flaggan vajar högt och stolt.

Trots en trög första fjärdedel på säsongen. Ser vi nu fram emot dom sista 3 Fjärdedelarna. I basket spelar man 4 Kvartar. Så nu delar vi upp säsongen i kvartar. Förlorat den första visserligen. Men med segrar i dom tre sista når vi långt. Det är ingen som skall komma till vallen. Tro att dom skall komma hit och få poäng. Nästa gång åker vi till Tibro. det skall bli kul. Nu kör vi på bara och kom ihåg. Koppla bort allt med fotboll dom här tre dagarna ni är lediga nu. Analysera inte, tänk inte fotboll. Se inte på fotboll på Tv. Prata inte Fotboll. Då har ni en nytändning på måndag när vi träffas på Vallen. Själv tänker jag åka till "Inlag sportcenter" på lördag och se en Basebollmatch mellan Kungsbacka och Helsingborg.

Match-Tröjor i tvättmaskin

Tvättmaskiner laddade med Match-tröjor. Väntar på att få hängas på tork.
Sedan packar vi ner dom i väskan och åker till Tibro. Lördag 30 Juni
Som skall få känna på ett taggat SKENE IF
Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Stefan Darrell23 maj 2009 kl. 17:15

    Vill bara säga att det är en kanon fin blogg du har skapat Christer.
    Inte minst att du har gett oss det som så många vill ha. Inside information! Var någonstans kan man få en inblick i hur arbetet för laget går till "in the washingmachine". Snacka om ett inträngande repotage.
    Fortsätt med detta och överaska oss med nya.
    Mvh.

    SvaraRadera