onsdag 4 november 2009

#18 1985-2009

#18 Andreas Darrell
Lagkapten Skene IF
25 år i samma förening


#18 Andreas Darrell (K)


25 år i samma förening betyder HJÄRTA. När man tillbringat 25 år i samma förening .Var av 12 år i A-Laget. I med som motgång. Är det klart att man skall testa lite nytt. Under dom här åren som jag tillbringat med Darrell. Så vet jag att det är en idrottsman, som vet vad som gäller i en förening. Ett föredöme som alltid kom först till träningarna. Kanske inte gick sist men... Var även den som kom till träningarna och hälsade på när han var skadad. Vilket inte hände så ofta. Genomtränad kropp. Så nu är det ytterligare en epok som går i graven. En inventarie som alltid funnits på vallen. Den enda som är kvar i A-Laget sen jag började. Kommer att kännas tomt.

Hade ofta ideer och synpunkter, som den kapten han var.. När han kom in i Ledar-rummet och undrade varför kaffet inte var klart.

Nu blir det till att skava på motståndarna i div 2. Samt i Kinna IF:s Röd-blå Match-dräkt framöver.


Så får han Johny Murray som tränare. Så nu kan dom återigen tävla om vem som är brunast efter semestern.

Även en liten hälsning till tre äkta supportrar. Daga, Marita och Stefan Darrell. Som alltid syntes på hemma som borta matcher. I ur och skur. Hoppas vi syns på Vallen 2010



#18 Iförd den röda Kaptensbindel för sista gången.

Kapten Darrell med sina adepter,
samlade under ett pass på vallens träningsanläggning.


Matchdräkt #18
Tillhörande Andreas Darrell
Moderklubb:
SKENE IF. Andreas Darrell startade sin sin bana i Skene IF, som 5-åring . Har sedan varit klubben trogen.Gjorde sin A-Lagsdebut som 18-åring. Seriematch den 29:de April 1998. Borta mot Vinberg IF

Mer info finns på Månadens Profil Maj Månad

Lycka till med din karriär i Kinna IF

På måndag 9 Nov startar det nya Skene IF. Nya spelare, ledare och tränare .Träningen inför en ny och intressant säsong. Skall bli kul. Sen får vi se om det blir från läktaren eller Vallens tvättstuga . Jag följer dom Svartvita pojkarna.

Det här inlägget ersätter Månadens Profil. (Nov.)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar