lördag 14 november 2009

Havs-luft

En liten promenad...

Lördag 14 Nov Kl. 06:20 Vaknade tidigt i morse. Tittar ut genom sovrumsfönstret. Ser bara mörker, regn och elände. Som gjort för att vända sej om i sängen och somna om. Eller sätta sej vid TV:n. Sedan vakna nån timme senare av att fjärrkontrollen faller ur handen . Går i fyra delar.
Utsikt genom sovrumsfönstret. Lördagmorgon 14 Nov

Nejdå, istället packar man ryggsäcken med frukost. Hamnar sedan bakom ratten i bilen. För vidare färd mot Väst-kusten.



På väg mot Väst-kusten

Bilfärden slutar i Träslövsläge vid fiskehamnen. Vid niotiden därifrån startar min lilla morgonpromenad in till Varbergs Stad

Träslövsläges fiskehamn



Sedan var det bara till följa strandremsan. Från Träslövsläge in till Varbergs stad. Var riktigt skönt att få lite havsluft så här under lördagen. Var också riktigt trevligt att se havet i sitt rätta element. Känna dofterna och höra ljudet från vågorna. Här hade verkligen naturen skapat lite sköna landsskapsbilder. När man kom ifrån dom stora sandsträderna. Som också har sin charm.

Gångled till Varberg Stad från Träslövsläge



Frukostställe Lördag 14 Nov vid nio tiden

Vad tycker ni om det här då. Inte helt fel eller... Sitta med den här utsikten. Känna dofterna från havet helt allena och äta frukost tidigt en Lördagmorgon i Nov. Det enda som hörs är vågskvalpet och måsarna.
Enda nackdelen är att man ställt bilen i Träslövsläge. Så man måste vända åter dit när man kommit in till Varbergs Stad. Så det blev en liten nätt promenad på 5 Timmar. Med fika-pausar. Så nu är man riktigt nöjd efter ett dagsvärke.




Hjälp, havet läcker

Tänk om vattnet tar slut till badsäsongen. Då har man ju gymmat i onödan

Nästa helg (20-21-22 Nov.) blir det Knallen cup för Senior-laget. Då gör det nya Tränarteamet. Chefstränare Ethem Muameleci och Tränare Oscar Ingström. Debut som coacher. Skall bli spännande. Roligt med en turnering nu när det är så mycket nytt i Skene IF.


Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar