lördag 13 mars 2010

Jonsered IP

Jonsered IP
Lördag 13 Mars Kl.14:00
Jonsered IF - SKENE IF 3-1

Målskytt:
#7 Stephane Holmström

16 Skene -killar + 5 Ledare gav sej av till anrika Jonsered IP vid lunch-tid. Skön dag, bra väder bäddade för en trevlig Lördags-eftermiddag. Alltid lika trevlig att komma till Jonsered. Är alltid ett trevligt mottagande när man kommer dit. Materialbilen med Chaufför #444 Torbjörn Claesson (Ass. Tränare) gav sej av en halvtimme före det övriga gänget. För att fixa till omkl-rummet. När sedan #111 Ethem Muameleci (Chefstränare) och #666 Oscar Ingström (Ass. Tränare) var klara med genomgången i klubbstugan stack dom också iväg. Sedan var det bara för spelarna att byta om för match. Sedan är det upp till dom att representera SKENE IF:s färger i 90 minuter.


Klart för avspark


Första halvlek slutade 3-1 till Jonsered IF Sedan blev det paus och laddning för andra halvlek. där coach-teamet gjorde lite byten och ändringar. Arne Hedlund servade med Te och vatten så det blev påfyllning av energin.

Coach-Teamet instruerar i paus



Dagens Målvakt #1 Linus Eriksson (Mv) Laddar för andra halvlek

Efter andra halvlek som slutar 0-0. Blåser domaren av matchen. Sedan blir det en liten promenad till Omkl.-rummet. när sedan spelare har byt om. Därefter blir det till att gå in i Omkl.rummet plocka ihop och städa upp i rummet. Alltid en bra gest att lämna snyggt. Sedan bär det av hem till vallens Tvättmaskiner. Lotsade av Chafför Claesson


Tomt och uppstädat Omkl.-rum på Jonsered IP

Nästa match
Påskbergsvallen Varberg
Söndag 21 Mars Kl. 16.00
Tvååker IF - SKENE IF

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar