söndag 21 mars 2010

Varbergsutflykt

Påskbergsvallen
Söndag 21 Mars Kl. 16:00
Tvååker IF - SKENE IF 2-1

Målskytt:
#16 Salem Ali

Gula Kort:
#2 Joakim Moberg (K)
#3 Yankuba Daffeh
#7 stephane Holmström 2

Rött kort:
#7 Stephane Holmström

Igår Lördag 20 Mars blev det några timmars promenad i Göteborg. För att koppla bort fotbollen och tvättmaskinerna ett tag. Avenyn, Älven, Majorna, Slottskogen och Haga, blev lördagens promenadstråk. Väl hemma sedan blev det till att hålla sej vaken framför TV:n. Sedan vaknar man på morgon därpå där en resa till Varberg väntar. Under förmiddagen sedan gör #777 hedlund och jag den sista finjusteringen på vallen innan avresa. Packningen gjordes i Fredags redan. När man åker till Varberg är det ju Fästningen, sol, bad och blå himmel man förknippar staden med.

Typisk turistbild från ett somrigt Varberg


Men dagens mål var Påskbergsvallen. Där Tvååker IF tog emot för en träningsmatch. Så det blev inget bad idag. Tur var väl det, är nog lite kallt i vattnet fortfarande. Såg ingen fästning heller för den delen.


Dagens utflyktsmål

Hämtade upp #777 Hedlund vid halvtvå sedan bar det av till Varberg. Med en fullproppad Mitsubishi. Sedan anländer spelarna när vi gjort vårt.


Glada miner på bänken

Ledare och spelare med Ass. Tränare Oscar Ingström i spetsen. Håller uppe humöret och peppar killarna på plan. Nu hjälpe inte det riktigt idag. Förlust med 2-1 Efter att Skene IF fått ett mål tillskänks (Självmål). Men i Pannrums-statistiken kommer det att stå #16 Salem Ali som målskytt. Eftersom han stressade målvakten i Tvååker till misstag.

The-Paus i halvtid

Nästa helg väntar en ny resa till Varberg. Heldag två matcher i Morup mot G.o.í.f. Ginsten . sedan övernattning på hotell fregatten. Men det får bli en ett senare inlägg

Nästa match Morup IP lördag 27 Mars
Kl 10.00 G.o.i.f. Ginsten (A) - SKENE IF (A)
Kl 12:00 G.o.i.f. Ginsten (U) - SKENE IF (U)

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Hej! Vill bara tacka för en bra sida.
    Är alltid lika roligt att följa vad som händer, samt att det även är bra bilder.
    Mvh.
    Stefan Darrell

    SvaraRadera