söndag 13 februari 2011

Upptakts-träff

Upptakts-Läger Halmstad
Hotell Mårtensson
11-13 Februari 2011

Resan genom porten mot högre divisioner började i Halmstad på Hotell Mårtensson. Med konferenser och träningar med det nya Skene IF. Under ledning av Chef-Tränare #111 Jan Gelin och Tränare #222 Per Eric Örn.

Porten mot högre divisioner
(Hotell Mårtensson i Bakgrunden)

Framme vid Hotellet vid 19:tiden Fredag kväll. Där gänget checkade in och letade upp sina rum. Innan det var dags för lunch och sedan konferens i Hotellets konferenslokal


Väntan på incheckning

Efter lunchen vid 21:tiden var det sedan dags för #111 Janne Gelin att ha en genomgång om sitt tänk med 2011 års nya spelsystem. Där det även ingick grupparbete. Där spelarna fick dela med sej med sina tankar.



#111 Jan Gelin håller föredrag

Lördag morgon 09:00 frukost sedan en fortsättning på gårdagen konferens innan det var dagsför lunch. Efter lunch var det dags att bege sej till Halmstad Arena 13:30. För ett 2-Timmars fotbollspass.



Gänget samlat för avresa till Arenan

Väl framme vid arenan kördes det ett lekfullt men temporikt rikt träningspass under två timmar. Med tre-minuters-matcher och stafetter.




Gänget samlat i Arenan

Sedan på Lördagskvällen var det dags för middag. Där det fylldes på energi och nya krafter för kvällens övningar.




Påfyllning av energi

På kvällen var det inkilning för dom nya spelarna. Resten får ni räkna ut själva. På Söndag morgon hemresa för att ladda för ett pass i brottarlokalen 18:00 senare på dagen. På Måndag 14 Februari (Alla hjärtans dag) börjar allvaret,nu är leken slut. Nu gäller tre poäng och hårt arbete av spelare och ledare i Skene IF framöver för att vi skall gå igenom porten med hög moral och stolthet för vårat SKENE IF (hjärta)

Inget att göra på Lördag 19 februari KL 16:15. Åk då till Olsfors IP och se årets första träningsmatch.

Träningsmatch
Olsfors IP
Lördag 19 Feb. 16:15
Fristad G.o.i.f. - SKENE IF

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Hej Chrille!

    Det är intressant att kolla din blogg och se vad som händer i Skene IF. Trots att jag numera är tranemobo, så följer jag med stort intresse vad som händer med de svart/vita. Jag skulle dock vilja framföra en önskan. Kan du inte be dom som sköter Skene IF:s hemsida att dom uppdaterar truppen. Det finns visserligen en del namn inför lägret och träningsmatchen mot Fristad, men det är mest för- och smeknamn.

    Hälsningar Larsa

    SvaraRadera