måndag 28 februari 2011

Sista Februari

Tränings-Match

Örby IP
Måndag 28 Februari Kl.17:30
SKENE IF (A) - Lockryd FC (A) 5-0

Målskyttar:
#7 Stephane Holmström 1
#10 Claudio Covarrubias (K) 2
#17 Mikael Björkberg 1
#18 Admir Ramic 1

Gula kort:
#14 Fehim Smajlovic


Ett riktigt taggat SKENE IF med Tränar-Teamet i spetsen gav sej idag upp till IP:n i Örby. För en tränings-match mot Lockryd FC den sista dag i Februari. Sedan börjar den sköna månaden Mars som är en blandning mellan vinter och vår-månad.


Som vanligt var det samling i Klubbstugan innan ombyte i Vallens katakomber. Där anlände spelarna en efter en. #1 Linus Erikson (Mv) hade hittat ett papper om målvakternas betydelse för laget. Bland annat att det är viktigt som målvakt att slänga sej åt rätt håll.


#1 Linus Erikson (Mv) pluggar i bakgrunden Mv - Tränare "Perka"

När vi kom upp till IP:n var det dags spelarna att göra sej iordning för match. Av med överdragen. Fixa med benskydd, knyta skorna och dyligt.


#18 Admir Ramic, skall man inte ha två skor ??

Har hört folk säga att det måste vara skönt att sitta på bänken. För då ser man ju riktigt bra. Tror inte riktigt på det. Visst man är med och hör vad som händer med strategin under matchen men ser...?




Utsikt från bänken

Men jag skulle nog inte vila byta bort den platsen mot läktaren ändå. Dom skäller ju bara på spelare och domare där. Speciellt i år när stämningen på bänken och ledar och spelar-rummen har blivit så skön. Ett riktigt gött gäng som träffas och umgås 4 dagar i veckan. Med den moralen och glädjen att få bära den vita match-tröjan med det snygga klubb-märket. Vet ingen vad som kan hända 2011

Glada miner bland ledare och spelare

På onsdag träning 19:00. Sedan ny Match på fredag då Byttorp IF kommer på besök. På Söndag blir det styrke-träning i brottarlokalen. Det är vad som händer denna vecka.

Nästa Match

ÖRBY IP
Fredag 4 Mars Kl. 19:00
SKENE IF (A)- Byttorp IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar