söndag 13 mars 2011

Markbladet CUP 3

Final

Markbladet CUP 2011
ÖRBY IdrottsPlats (Plast-gräs)
Söndag 13 Mars Kl.18:00
IFK Örby - SKENE IF 4-1

Målskyttar:
#17 Mikael Björkberg 1

Gula Kort:
#7 Stephane Holmström


När man har hand om materialet. Så är det så att den jobbigaste tiden är dagen före och dagen efter match. Nu slumpade det sej så att detta veckoslutet har det varit både dagen för och dagen efter samma dag. 3 Matcher på fyra dagar. Så hela lördagen och kvällen gick åt till att fixa resterna från Lördags-matchen. Samt förbereda för söndags-matchen. så sent på lördagen var allt klart så söndagen blev ledig innan det var dags attgå ner till Vallen. Där tillbringade jag i en tom kubbstuga med en Gourme-middag. Innan spelare och ledare anlände 16:30. Får nog höja hastigheten på F&S Löp-band efter den här måltiden.


Ensam i en tom klubbstuga...



... Med Gourme- Middag från Frölich

Att Kinna IF är Marks bästa fotbollsklubb är det ingen tvekan om. titta bara i seriesystemet. Men när det gäller Markbladet CUP ( Markmästerskapen ). Är det titlar som gäller och kommer att stå i historieböckerna. Så just nu IFK Örby bäst i Mark. SKENE IF tvåa, Björketorp IF trea och Täff fyra.

SKENE IF:s killar har haft en riktig tuff vecka. Träning Måndag, Onsdag. Match Torsdag. Lördag och Söndag. I morgon Måndag är det träning igen. Men man hör aldrig nått gnäll offervilliga och alltid minst tjugo på träning. Ett riktigt gött gäng som Coachteamet håller på att bygga en lag-maskin av. Tålamod och nötande av ett nytt SKENE IF och ett nytt spelsystem kommer att ge resultat i framtiden



SKENE IF:s Lagmaskin i väntan på silvermedaljer

Efter match hade Coach-teamet och Lagkapten #10 Claudio Covarrubias (K). ett litet snack om kommande vecka och lite allmänt tjöt om framtiden i ledar-rummet.



#10 Claudio Covarrubias (K) och #222 Per Eric Örn

Sedan efter dusch, bastu och ombyte. Var det bara för spelarna att med stolthet för klubbmärket och en silverplakett i handen att bege sej hem och ladda för en ny arbetsvecka. Plus träningar Måndag, Onsdag och Fredag. DM- Match mot Kronäng IF på Lördag Kl.11:00 på Kransmossen


Silverplaketten betyder tvåa i Mark


Markbladet CUP 2011
Match om tredje Pris
Täff - Björketorp IF 2-4


Final
IFK Örby - SKENE IF 4-1



Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar