måndag 11 april 2011

Mark-Derby

Träningsmatch
ÖRBY IP
Måndag 11 April Kl. 20:00

SKENE IF - Kinna IF 4-1

Måskyttar:
#7 Stephane Holmström 1
#12 Alexis Valencia 1
#17 Mikael Björkberg 2

Gula kort:
#13 Enis Adrovic
#14 Fehim Smajlovic

Måndag kväll 11 April Kl. 18:30 samlade #111Cheftränare Jan Gelin sina mannar i klubbstugan. För att ha en liten genomgång inför träningsmatchen mot Kinna IF. En efter en släntrade dom in dom 21 killarna som skule försvara SKENE IF :s svart-vita färger i dagens match: Sist kom Chefen själv.

 I väntan på Chefen #111 Jan Gelin

Efter genomgång väntade matchdräkterna nere i vallens katakomber på ett spelsuget SKENE IF. Efter ombyte bar det av upp till Örby IP. efter uppvärmning på på plan samlades killarna för en sista peppning strax innan matchstart.

 Minuten innan matchstart...

 ... sedan var det bara att köra på

1-1 i halvtid. I paus såg #111 Janne Gelin till att tagga upp sitt manskap. Lite byten och omdisposineringar, blev det sedan bättre fart på dom svartvita


#111  Janne Gelin triggar upp manskapet i paus

Bättre fart i andra halvek. efter 2-1 ledning kom måltjuven #17 Mikael Björkberg in den sista kvarten. Tror inte han rörde bollen en enda gång med fötterna under tiden. Men lyckades ändå göra  två mål i matchen. Båda på nick. Efter matchen och seger med fyra ett bar det av ner till vallen igen. där väntade dusch och bastu för killarna och tvättmaskinerna för mej.

 Nöjda SKENE IF-killar efter matchen.

På tal om #17 Mikael Björkberg. Förstår mycket väl att han inte rörde bollen med fötterna idag. Skorna hänger nämligen bara ihop tack vare att dom ihoptejpade. Så jag  #555 får stå före varje match och tejpa ihop hans skor på fötterna. Annars sticker hela foten ut genom skon.

#17 Mikael Björkberg Dagens tvåmålskytt lossar på tejpen


Besök bloggen på Torsdag kväll, Då ni...

Ha dä gött
#555 Chrille

2 kommentarer:

  1. Alltid härligt med vinst mot Kinna, även om det var deras B-lag

    Larsa

    SvaraRadera
  2. Så det var därför du smög fram och tog kort på mig;) Måste vara att du tejpar skorna varje gång, annars är det inte möjligt med så mycket mål!

    Björkis

    SvaraRadera