fredag 22 april 2011

Seriepremiär

Seriepremiär 2011
Vävarevallen
Långfredag 22 April Kl.15:00
SKENE IF - Gällstad F 0-5

Gula Kort:
#7 Stephane Holmström 1
#13 Enis Adrovic 2
#14 Fehim Smajlovic 1
#16 Salem Ali 1
# 20 Simon Gustafsson 1

Röda kort:
#13 Enis Adrovic
#21 Yerko Araya

Skärtorsdag kväll

Dagen innan match samlade Cheftränare #111 Janne Gelin sitt manskap. För en sista finputsning innan seriepremiären. Där tränades det hörn varianter och och olika uppspelsfaser. Kul att se att dom tränade på hörnor och dylikt och inte bara skrev på ett papper hur dom skall stå vid hörnor och dyligt, övning ger färdighet.



 Hörnträning på Vallens träningsanläggning

Efter träningens slut samlade gänget ihop sej i ringen. Innan det var dags att bege sej hem och ladda för Långfredagens match mot gästande Gällstad FK


 Ringen: imorgon Långfredag kör vi

Medan killarna duschade och bastade. Gjorde #111 Janne Gelin en sista justering och finslipning inför Långfredagens match. Lite telefonsamtal och dyligt.


 Coach janne i telefonkonferens på Skärtorsdagen

Fast egentligen ringde han till hustrun Maria och bad henne att ställa fram räkor och vitt vin. Det fick jag inte skriva så då gör jag väl inte det.

När sedan killarna lämnat Vallens omkl.-rum sent på Skärtorsdag kväll var det dags för #555 att fixa iordning med dräkterna. 16 utespelare och en målvakt skulle ha dräkter inför morgondagen.


 Fixat och klart inör premiären

Långfredag matchdag

Halvtvå startade matchen för gänget med samling i klubbstugan. Där #777 Lagledare Arne Hedlund fixat till fika. Nere i omkl.-rummet sedan efter genomgången i klubbstugan tog #10 Lagkapten Claudio Covarrubias hand om spelarna peppade dom och stöttade.

 Match paket #10 i väntan på Lagkaptenen Claudio


 I väntan på premiären

1990 när Roger Gustafsson tog över som tränare för IFK Göteborg. Så slutade hans första allsvenska match med förlust 6-0 sedan vann dom fem SM-Guld i rad. Bara så ni vet

Vecka 17
Måndag: Träning
Tisdag: Träning
Onsdag: Ledigt
Torsdag:Träning
Fredag: Match A-Laget
Lördag: Ledigt
Söndag: Match U-Laget

Nästa A-Lags match
Grimsborg
Fredag 29 april Kl.19:00
Grimsås IF - SKENE IF

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar: