fredag 9 september 2011

Dom beige:a


Markderby
Örby IP
Fredag 9 september 2011 Kl.18:00
IFK Örby - SKENE IF 2-2

Målskyttar:
#6 Fehim Smajlovic
#7 Stephane Holmström

Gula Kort:
#6 Fehim Smajlovic
#7 Stephane Holmström 2
#8 Oscar Ryberg

Röda kort:
#7 Stephane Holmström

Markderby mot laget vid Hanatorp ( IFK Örby ) betyder att det var dags att plocka fram det Beige bortastället . Lite väl bleka tycker väl dom flesta. Saken är den att det blev fel vid leveransen skulle vara guld färgade egentligen. Så det blev en överraskning när lådan med dräkterna öppnades. fast jag tycker dom är häftiga för vi är ju enda klubben med sådana dräkter.



 I väntan på Markderbyt

Före match körde spelarna lite individuell uppvärmning.Innan det var dags för den gemensamma uppvärmningen med spel. #7 Stephane Holmström försökte knyta ihop sej själv. Gick inte så bra. #10 Claudio Covarrubias (K) hade nog sett för mycket Break-dance på you-tube. Så han körde en liten break, när han trodde ingen såg på.

 #10 Claudio Covarrubias (K) , #7 Stephane Holmström

1-1 i paus med bra spel av båda lagen gav en tro på en riktig kul andra halvlek. Efter ett straff-mål av #7 Stephane Holmström som kom med i alla protokoll utom assisten idag. Ungdoms-maffian styrde det mesta  i första halvlek och behövde ladda för andra halv-lek


 Ungdoms-maffian  på väg mot halvtids-vila

Andra halv-lek slutade ju också 1-1 vilket gav slutresultatet 2-2 med mål av #6 Fehim Smajlovic där han och den andra kantspringaren #12 Hugo Larsson. Hade en rolig dag på sina kanter där dom sprang oavbrutet i 90 minuter. Förutom #12 Hugo Larson som blev utbytt i slutet på andra halvlek efter ett fullgott dagsverke.

 #12 Hugo Larsson

Efter matchen var det ett törstigt gäng som begav sej mot omkl.-rummet och en välbehövlig dusch. som en skänk  från åvan kom det en flaska nersinglande från...  Rakt mot #8 Oscar Ryberg som inte var sen att fånga den.

 #8 Oscar Ryberg fångar flaskor

Avslutningsvis vill jag att ni tittar  på nedanstående fotot. Där har vi troligtvis framtidens A-Lag. Fotot tage strax innan seriefinalen i P:16 Elit mot IF Elfsborg den 8 September som SKENE IF P:16  tyvärr forlorade med två ett efter en riktigt bra genomförd och välspelad match. Så dom kommer ni att få se mer av i framtiden.

Sista chansen att se dom spela i P:16 Elit
( Kom i tid )

Match   P16 Elit
Vävarevallen
Lördag 17 september Kl. 11:00
Skene IF (P:16) - IFK Tidaholm (P:16)




SKENE IF:s 95:or får ni se mer av i framtiden

10- 11 september är det Skenemarten. Sedan startar en ny träningsvecka innan det är dags för match mot Mariedal  på Vallen på söndag kl 15:00

Nästa Match
Vävarevallen
Söndag 18 September Kl.15:00
SKENE IF (A) - Mariedal IK (A)

Ha dä gött
#555 Chrille



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar