onsdag 25 januari 2012

Vad händer...


Vad händer i SKENE IF

I väntan på att Tävlings-säsongen kommer igång. Är det full fart på organisationen, fotbolls-sekt. styrelse kanslist, ledare. Framförall A-Lagets tränarstab som bygger för framtiden. Med stöd underifrån av ungdoms-ledarna och tränare som ser till att ungdomarna skolas för en framtid i SKENE IF A-Lag.

I klubbstugan jobbar Kanslist Christine Johansson och Ordförande Sven Andersson med sponsor-biten på kvällarna. Medans A-Laget håller till på Örby IP:s konstgräs för fotbolls-träning...

 Christine Johansson och  Sven Andersson

Uppe på Örby IP håller SKENE IF:s tränar-trojka igång killarna svartvitt. Full fart på den gröna plast-mattan var det i Måndagskväll . En riktig skön vinterkväll.

 SKENE IF:s tränartrojka

I år har vi ett ungt talangfullt lag . Som visar vinnarskalle och verkligen vill träna och bli bra i framtiden. träningsdiciplinen har höjts nu 2012. Tålamod bara så skall det här bli bra i framtiden.

 Delar av ungdomsmaffian

Onsdagar är det löpning plus styrka i parkskolan. Då blir det ett pass utan boll med gammal hederlig styrketräning utan vikter. Bara den egna kroppen utgör vikter.

 Styrketräning i Parkskolan

Ny säsong brukar ju betyda nyheter. Så därför vill jag passa på att hälsa Målvakts-Tränare Bertil Ivarsson tillbaks till SKENE IF. Har varit borta från klubben ett tag. En "Go gubbe" som nu kommer att lära ut lite trix till målvakterna #1 Jimmy Allansson och #22 Johan Rindner. Hoppas bara han präntar in grundregel 1A hos dom. ( Grundregel 1A : Släng er åt rätt håll )

 Bertil Ivarsson  Målvakts-tränare 

I Söndags var det ju riktigt skönt  väder då passade #555 på att ta en långpromenad med kameran i Skene by.

 Vinterdag i Skene by

Mycket snö var det. Så SKENE IF:s tränare #222 Per Erik Ivarsson fick hostat igång snöslungan. Det fick bli hans konditions-pass på söndags morgon

Snöslungare Ivarsson

Säsongspremiär
Träningsmatch på Örby IP
Torsdag 9 Februari Kl. 18:30
SKENE IF - Sätila SK

Seriepremiär
Vävarevallen
Söndag 29 April Kl. 17:00
SKENE IF - Tigris SK

Då syns vi  alla SKENE IF:are 

Ha dä gött 
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Jag följer alltid din blogg med stort intresse och det verkar ju som att Skene IF är på rätt väg igen.
    LYCKA TILL!
    Larsa

    SvaraRadera