söndag 26 februari 2012

Markderby


Örby IP 
Söndag 26 Februari Kl. 16:30
SKENE IF - Kinna IF 3-0

Målskyttar:
#10 Fehim Smajlovic (K) 2
#21 Yerko Araya

Gula Kort:
#10 Fehim Smajlovic (K)

Efter att ha packat i morse. Så var det läge för att tvätta bilen denna sköna senvinterdag. Efter biltvätten var det bara att bege sej upp till Örby för att göra iordning omkl.-rummet för dagens drabbning. Var uppe tidigt så det blev lite tid över för mej själv  i mitt hörne, innan resten av staben och spelarna dök upp.


 #555:s hörna i omkl-rummet

Först dök spelarna #7 Oscar Ryberg och #13 Johan Lindqvist  upp. Mr Ryberg hade för dagen inhandlat nya fotbollskor. Som han stolt var tvungen att visa upp

 #13 Johan Lindqvist och #7 Oscar Ryberg

När alla sedan anlänt var det bara för tränar-duon att delge taktiken och spelsystemet för kvällen. Att möta Kinna IF är ju alltid speciellt. Så även ikväll så att motivera spelarna var ingen svår nöt för tränarna

 Tränarduon styr upp kvällens strategi

Efter 90 minuters kamp. Där dom Svartvita pojkarna i SKENE IF sprang oavbrutet till matchen slut. Vete fasen var dom får energin ifrån.... Är riktigt kuligt att se dom på träning och match i år. Alltid full fart, påeldade av tränarna. Med tre noll och bra spel var det bara att tacka motståndarna Kinna IF för matchen och bege sej till duschen.

 Tack för matchen

Sedan var det bara glada miner. Där fick vi också höra segersången som återupptagits ledd av #23 Carl- Johan Franzén

Glada miner efter matchen

Avslutningsvis gratulerar vi dagens födelsebarn  ( 26 Februari 1985 ) #21 Yerko Araya som också fick göra mål idag. Så är ju han en Madridista:s också bara en sån sak... ( Vi är ju en del av dom i klubben inkl. #555 )

GRATTIS GRATTIS !!
#21 Yerko Araya
( Madridista:s Para siempre )

På Lördag syns vi uppe på Örby IP Kl. 15:00 igen. Då är det tävlingsmatch.

Nästa match 
Markbladet CUP
Örby IP
Lördag 3 Mars Kl. 15:00
Ubbhult IF (A) - SKENE IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar