söndag 23 september 2012

Septembersöndag


Omgång 20
Division 5 Sydvästra

Vävarevallen
Söndag 23 September kl 15:00
SKENE IF (A) - Töllsjö IF (A) 5-0

Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg 2
#10 Fehim Smajlovic (K) 2
#18 Admir Ramic 1

En grå men varm Septembersöndag kl 13:30 samlade #111 Peter Jekler och #222 Per Erik Ivarsson ihop sitt manskap. Var ju dags att ta revanch mot Töllsjö IF som vi tappade poäng mot i våras.


 #111 Peter Jekler håller koll på manskapet

Efter den sedvanliga uppvärmningen var det bara att bege sej in i omkl.-rummet. Där var det ett sista snack strax innan avspark. Medans startelvan begav sej ut på plan var det bara för avbytare och ledare att ta plats på bänken fför att våndas i 90 minuter.

 Koncentrerat på bänken

Ovan ser ni en unik bild #222 Per Erik Ivarsson sitter ner. 2-0 i halvtid så  det var ganska stillsamt och fokuserat på andra halvlek under pausen.

 Stillsamt och fokuserat i halvtid

Sedan var det bara att bege sej ut til andra fyrtiofemman. för att fortsätta i samma anad som första. tre mål gjordes ju så slutresularet blev skapliga 5-0


 Ut till andra fyrtiofemman

Har sagt det innan, dom viktigaste spelarna är dom på bänken. Idag kom alla in och spelade med fullgott resultat. En av dom som lämnade plats för pigga ben från bänken var #23 Carl-Johan Franzén utan knot.


#23 Carl-Johan Franzén

Matchfri vecka nu bara träningar. På lördag 29 september åker vi till Äbyvallen i Älekulla för match mot Torestorp/Älekulla FF. På tisdagen1 oktober åker U-Laget till Åvalla  i Gällstad för sin sista seriematch i år. Sedan avslutas säsongen mot IK Mjörn på Vallen 10 Oktober Då syns vi där

Rapport senaste U-Lagsmatchen

Vävarevallen C-Plan
Onsdag 19 september Kl.18:30
SKENE IF (U) - Sandared/Sjömarken (U) 5-0

Målskyttar:
#6 Oskar Johansson 1
#7 Oscar Ryberg 2
#12 Hugo Larsson 2

Återstående A-Lagsmatcher
Division 5 sydvästra

Äbyvallen i Älekulla
Lördag 29 september Kl.15:00
Torestorp  Älekulla FF (A) - SKENE IF (A)

Vävarevallen
Söndag 7 Oktober KL.15:00
SKENE IF (A) - SK Mjörn (A)


Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Matchen mot TÄFF kommer att spelas på Äbyvallen i Älekulla. Den blev ändrad dit tidigt i våras, innan serien. Finns även att läsa under ändrade matcher på Västergötlands Fotbollsförbunds hemsida. Bara så ni vet!

    SvaraRadera