onsdag 29 maj 2013

Seriematch mot FC Lockryd

Omgång 7
Division 5 södra

Ängagärdet
Onsdag 29 Maj Kl. 19.00
FC Lockryd (A) - SKENE IF (A) 0-0

Gula Kort:
#3 Fredrik Månsson 
#10 Daniel Perian

Trevligt att komma til mysiga Ängagärdet en skön sommarkväll. Där SKENE IF:s förra tränarduo Ethem Muameleci och Oscar Ingström tog emot med sitt FC Lockryd . Där också Per Erik Örn tillbringar tiden numer, var ju målvakts-tränare i SKENE IF förr.

Synd bara att det inte gick att få hål på dom, inga mål idag heller tyvärr, fast det närmar sej nu med stolpskott och frilägen. 

Halv sex samlades truppen för fika utanför omkl.-rummet innan det var dags för ombyte och coachning innan uppvärmningen som sedvanligt sköts av Lagkapten #21 Yerko Araya (K)

 Fika innan...

 ...uppvärmning

Idag var det viktigt att sköta uppvärmningen ordentligt. För det fanns kritiska ögon på läktaren som höll koll, inte bara på spelarna utan också på en viss tränare med Overall #222. Så att han skötte sej annars blev det inget knäckebröd när han kom hem.

 Tina Ivarsson Fru till #222 Per Erik Ivarsson övervakar

Lite klickbara foton från matchen

Idag gjorde #1 Peter Sjöström (Mv) comeback i den röda målvakts-dressen #1 efter några år i Hyssna IF:s målvaktsdress. Har visserligen spelat tränings och U-Lags-matcher i år. Men det var den riktiga comebacken i seriesammanhang.

 #1 Peter Sjöström (Mv)

Startelvan 
FC Lockryd (A) - SKENE IF (A)


Nästa A-Lagsmatch på Vallen är SKENE -derbyt

Vävarevallen 
Lördag 1 Juni 2013 Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Skene IF 09 (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar