lördag 25 januari 2014

Fotoutflykt

Naturens skapelser

I morse 25 Januari när solen sipprade mellan träden begav sej #555 ut på fotoutflykt. Med mackor, termos och kamera. För att naturen, isen och vattnet skapat för konstverk. Efter cirka 25 minuter i bilen kom jag fram till första anhalten.

 Genom solbelyst skog...

För att komma fram till fotoplatsen fick man gå över isbelagda stenar. Inte helt ofarligt med vattnet runt omkring. fanns ju inget att hålla sej i heller så det var lite spännande.

 Isbelagda stenar över vattendraget

När man kom farm till fotostället låg där en liten byggnad där det stod tillträde förbjudet på dörren. Förstod varför när man såg taket.

 Tillträde förbjudet. Inte konstigt...

En bit bredvid stod en badtunna modell mindre.. Var ingen som badade i den idag. Inte konstig bron till den var ju istäckt. så det var svårt att ta sej dit. Så var det hål i tunnan också, så den läckte.

Svårtillgänglig bro till...

 ...läckande tunna

Där blev det någar foton innan resan gick vidare till ny mål och fotogaferande. Så lite bilder från dagens fotoövningar.

Naturens skapelser

Sedan på kvällen blev mörkt . Då var det dags att åka hem.



Rapport från ligue 1 femininé

Så var Ligué 1 femininé igång igen efter juluppehållet. Montpellier fick kämpa för dom tre poängen. Först i 85:e minuten kunde Montpellier HSC ta ledningen efter självmål av ASJ Soyax #5 Marina Pascaud.  Sedan fastställde #12 Josefine Öqvist slutresultatet 2-0 i 92:a minuten

Stade Jules  Rimet
Söndag 19 Januari Kl. 14:30
Montpellier HSC - ASJ Soyax  2-0

Målskyttar:
Självmål ( #5 Marina Pascaud )
#12 Josefine Öqvist

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar