lördag 19 juli 2014

Bad och fotoutflykt

Fotoutflykt med svalkande dopp

Stack iväg tidigt med kamera och frukost till favostället "Lilla sandtranden" för en snabbfrukost. Därefter blev det ny mål. Hann ändra mej flera gånger under resans gång. Hade ju inte planerat längre än till frukost-stället.

"Lilla sandstranden" Early morning 20140719

Efter att ha haft besluts-ångets så hamnade jag vid några riktigt trevliga ställen. Med små gränder och bodar som kanske inte var dom rakaste precis. Men charmiga.

Bodar och små gränder under resans gång.

På ett av ställena tillbringade jag nästan hela dagen. Där var massor med aktiviteter.Ett gäng som höll på med SUP.  (SUppPaddling=SUP).  Vad det nu skall va bra för.. Har aldrig förstått vitsen med det. Verkar trevligare att paddla iväg med en Kajak. Fanns ju även en klubb som höll kajak-kurser...    Stora segelbåtar, små segelbåtar fast jättemånga istället.

Ståupp-paddlare

Stora segelbåtar

Mindre segelbåtar

Attans vilken värme det var där. Var dags att leta upp nåt ställe att svalka av sej på. Hittade ett ställe efter vägen som såg ut att passa Gustavsson. Så det var bara att parkera bilen och hoppa i. Nja kanske inte hoppa precis var jäkligt långgrunt där. Så det blev till att vada ut i det varma vattnet.

Dagens badställe 20140719

Hem till Skene var det som gällde sedan efter doppet. Åkte förbi en väderkvarn. såg ut att fattas nått på den.... nämligen vingarna. Skall inte väderkvarnar ha vingar ?

Väderkvarn utan vingar...

Jodå visst skall dom ha det. Fick bevis några mil senare när det dök upp ytterligare en väderkvarn. Denna gång med vingar. 

...Vingbeklädd väderkvarn

Nu återstår bara att packa upp ryggsäcken och diska burkar och termosar...



Sedan får det bli en Espresso och en La Reviseur till kvällen

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar