lördag 5 juli 2014

Årets första....

Årets första gånger två

Idag blev det två säsongspremiärer. Tog bilen i morse vid sex-tiden för frukost vid favoritstället "Lilla sandstranden". Var faktiskt första besöket för i år. Så det var säsongsstart #1. Efter C:a. halvtimmes körning var bara att parkera  bilen och gå ner genom skogen till frukost-stället.

Mot "Lilla sandstranden"

Väl framme där var det bara att köra igång frukosten . Ägg och bacon  m.m.blev det  på morgonen.. Efter det var det dags för säsongspremiär #2


Ägg och baconfrukost... 


...vid "lilla sandstranden" i soluppgången

Säsongspremiär #2 då, undrar ni. Saken är den att det blev årets första dopp. Kallt som attan , men jag är ju syten . Så det kanske inte var så kallt sedan när man väl kommit i.

Så efter C.a tre timmar helt allena i skogen. Ville man ju se lite folk så nästa anhalt fick bli Göteborg eller Varberg.Blev Göteborg, när man kom dit tidig förmiddag var det ganska tomt på folk.

Lite ödsligt i stora staden

Så det blev till att bege sej in till turiststråken. Där var det inte folktomt precis. Vimlade av turister, flanörer, gatumusikanter och en förgylld gubbe som satt i luften.

Folkrikt på turiststråken.

 Gatumusikanter...

...och en förgylld gubbe som satt i luften

I vanliga fall när man är i Göteborgs hamn brukar det vara händelsefattigt på vattnet bara lite få flanörer på kajen. Men idag var det verkligen aktiviteter. Det var seglare, fartyg motorbåtar och kanotister som intagit vattnet vid hamnen. Även fullt med folk på kajen.

Aktiviteter vid hamnen

Efter alla intryck och upplevelser avslutades dagen i dom trånga kvarteren bakom saluhallen. Innan det blev en espresso och Crème brûlée vid korsgatan.

Kvarteren bakom saluhallen

Espresso och Crème brûlée avslutade dagen

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar