fredag 27 mars 2015

T- Match Lerkil


Träningsmatch

Ängås IdrottsPlats
Fredag 27 Mars Kl. 19:00
Lerkil IF (A) - SKENE IF (A) 1-5

Målskyttar:
#3 Fredrik Månsson 1
#10 Daniel Perian 2
#15 Wilhelm Eriksson 2

Gula Kort:
#12 Eldison Gasi
#15 Wilhelm Eriksson
#20 Simon Gustafsson

Fredag kväll tillbringades i Lerkil. Kl.16:45 hämtades #777 Hedlund upp för vidare färd mot Ängås IP där spelades sista bortamatchen innan seriestarten. Så nu väntar tre hemma-matcher innan seriepremiären Kinna IF ( Markbladet CUP ), Skövde AIK ( Intersport CUP ) och Kinnahult IF ( Träningsmatch ).

Ängås IP var en nybyggd anläggning riktigt fint där. Var bara nån månad gammal. Så det var bara för oss i förpatrullen att beträda omkl.-rum #7 och fixa till det med matchdräkter och dyligt.

Omkl.-rum #7 i väntan på spelare

När allt var klart, så var det det bara att invänta spelare och ledare. Först dök målvakt #22 Andreas Jönsson upp. Sedan kom dom stötvis killarna.

På väg mot omkl.-rum #7

Väl därinne var det bara att byta om. Kamma sej, det är tydligen nått som är viktigt innan match.Så det är också en del av uppladdningen. Vissa går på toaletten. Vissa sitter och slappar med en mugg kaffe och en del sluter sej i sej själva och fokuserar på match.

 Ombyte för match

Fem återbud idag innan match, så två visa män  fick lägga om strategin. Hade en liten konferens utanför omklädningsrummet medans spelarna bytte om.

 Mr Elzer och #777 Hedlund funderar

När allt var klart ny strategi, spelarna ombytta. Tog Mr Elzer över omkl.-rummet, hade en taktisk genomgång. Sedan var det bara för spelarna att fokusera på match.

Full fokusering innan match

Så det var ett laddat gäng som samlades i ringen. Innan det var dags att gå ut till matchstart. Började väl inte så bra idag. 1-0 i baken ganska tidigt. Men en sak som är bra med dom svartvita killarna är att dom aldrig ger upp utan bara ångar på. Så det gav ju resultat idag. seger 5-1.

 Samling i ringen...

...sedan ut till matchstart

Dagens matchbilder



Nästa Match 
Intersport  CUP (Dm) 

Kunskapens Hus Konstgräsplan
LångFredag 3 April Kl.12:00
SKENE IF (A) - Skövde AIK (A)

Ha dä gött
#555 Chrille



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar