söndag 29 mars 2015

Foto-utflykt

Frukost och Marknads-utflykt 
20150328

Fotbollsfri helg inga match eller träningskläder att tvätta. Då passade #555 på att packa ryggan. Sedan bege sej på en utflykt till en marknad. Det blev inget besök vid favvo-stället "Lilla sandstranden" denna gång. Utan det fick bli något vattendrag efter vägen.

Morgonens frukost-ställe
( Självporträtt )

Efter att beundrat utsikten ett tag. Var det bara att packa upp ingredienserna till morgonens frukost. Fanns ju en liten bänk där så stället var ju perfekt. Skön morgon, porlande vatten och fågelkvitter. 

 Morgonens frukost-ingredienser...

Miljön inspirerade verkligen. så det var bara att göra det bästa av  medhavda köttbullar, grönsaker, ägg och korv. Kände mej ganska nöjd  när det var fixat . Så det var bara att njuta av frukost vid det porlande vattendraget.

...och så här blev det

Men efter ett tag var man nöjd och nyfiken på nya mål. Så det blev till att packa ihop och bege sej iväg. Blev en avstickare till en ödslig och tom plats  Som brukar vara folkrik under säsong. Men idag var jag ensam där.

Fast under resans gång dök det upp lite fotoställen. Så det blev lite kortpauser där med kameran. Får ju passa på och fota nu när man har tid. Inte bara susa förbi det man ser efter vägkanten.

 Sjöbodar...


....och välvattnade grenar

Väl framme vid avstickaren innan slutmålet . Var det rofyllt inget folk lugnt och stilla. Caféerna och lunchstället var tomt. Så där kunde man gå omkring och bara va.

Lugnt och fridfullt...

...vid avstickaren...

..med dom ödsliga caféerna

Men efter ett tag med tystnad och fridfullheten. Ville man se lite folk, så det blev att resa vidare mot marknaden. Efter kört vidare nån mil och parkerat bilen blev det en halv-mils promenad till Marknaden och där var man inte själv fullt med folk och knallar.

Början på marknaden

Fanns lite av varje här, plus att butikerna  hade ställt ut sina varor. Men annars ganska likt alla andra marknader. Trevlig omgivning gjorde det ju skönt att bara strosa omkring och insupa atmosfären. Lite  foton vad som fanns.

Foto från marknaden

Efter ett tag är man nöjd och drar sej hemåt. På vägen till parkeringen var det folksamling vid en Catwalk. Visade sej vara en mannekänguppvisning för butikernas vår-collection. Det var ju trevligt, där stannade Gustavsson till.

Några foto från Catwalken

Nu var det dags att åka hem efter en heldag. Men nått vattendrag lyckades jag ändå hitta efter vägen hem. Där var det forsande vatten med en läckande mur.

Forsande vatten..

..med läckande mur

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar