lördag 18 april 2015

Seriepremiär Annelund IF (B)

Seriepremiär
Division 4 Södra (Omg.1)

Lördag 18 April Kl. 15:00
Rånnevi
Gällstad FK (A) - SKENE IF (A) 0-1

Målskyttar:
#9 Erik Svedberg

Gula Kort:
#17 Fehim Smajlovic
#19 Jonathan Gustafsson
#23 Carl-Johan Fransén

Fredag kväll inför matchen. Tillbringades för min del vid "Lilla sandstranden". Där blev det årets första grillkväll. Allting var ju packat och klart... #777 Hedlund hade fixat iordning energihörnan åt killarna och jag matchdräkterna.. Så det var bara att njuta av kvällen.

 Årets första grill vid lilla sandstranden

Det blev en lugn lördag förmiddag. Innan det bar av till Vallen och hämta trunkarna med matchdräkter. Sedan bar det av hem till #777 Arne Hedlund och hämta upp honom  och hans energipåse. Innehållande fika ,bananer druvsocker ,ballerinakex och pärondryck m.m. för vidare färd till Rånnevi.

 Mot Vävarevallen och hämta...

 ....trunkarna med material
(  Mascoten "Lilla Rebecca" fick stanna hemma och vakta Omkl.-rum #5  )

Matchstart och seriepremiår 2015 kl.15:00. så Mr Elzer samlade sitt manskap i Omkl.-rum en timme iinan domherrarna blåste igång säsongen.. Med ett ordentligt snack och genomgång för dagen drabbning.

Men innan dess i väntan på Mr Elzer. Var det bara för spelarna att fylla på energin vid #777 Hedlunds energi-bord. Dit #7 Dennis Åkersta och #14 Johan Christiansson anlände först av dagens trupp.

Påfyllning vid  #777 Hedlunds energibord

Efter dom rutinmässiga förberedelserna var det bara att byta om och gå ut till värmning. Med dom klassiska värmning och tvåmål.

Värmning innan tvåmålspel

Först in efter värmning var bröderna Månsson och #4 Alex Movert. Där höll  #3 Fredrik Månsson en liten kurs i att knyta skorna. #4 Alex Movert kollade intresserat på denna invecklade övning.

Skoknytningskurs

Då var allt klart för 2X45 minuter. på med matchställ. Lite egna ritualer. Sista tömning på toaletter och energipåfyllning. Innan lagkapten #11 Sebastian Hallin (K) samlade ringen för sista peppen innan avspark. Sedan var det bara att tåga ut till matchstart.

 Samling i ringen

 Sedan uttåg till...

.. matchstart

Blev ju en skön återkomst med seger i återkomsten till Div 4 Södra. I femtioandra minuten gjorde #9 Erik Svedberg matchens enda mål. Sedan var det 38 minuters lång väntan tills segersången ekade omkl.-rummet.


Segersång i Omkl.-rummet 

DAGENS MATCHBILDER

Veckochema Vecka 17
Måndag:   Kl.19:00 Träning boll
Tisdag:     Kl.19:00 Träning Boll
Onsdag:    Ledigt
Torsdag:   Kl.19:00 Träning Boll
Fredag:     Ledigt
Lördag:    Kl.15:00 Match
Söndag:    Kl.17:00 Match

Kommande matcher på Vallen

Markderby Div 4 Södra

Vävarevallen
Lördag 25 April Kl. 15:00
SKENE IF (A) - IFK Örby (A)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar