fredag 3 april 2015

DM-Match 4

Intersport  CUP (Dm) 

Långfredag 3 April Kl. 12:00
Kunskapens Hus Konstgräsplan
SKENE IF (A) - Skövde AIK (A) 0-2

Långfredag: Då blir det DM-Match mot rödklädda Skövde AIK. En bra dag att ha match. Tidig starttid, betyder att man är hemma tidigt efter tvätt och inventering. 

Men innan dess var det en träningsvecka. Ett  fyspass  ( Måndag ), ett bollpass ( Tisdag ) och Löp-pass (Torsdag) var veckans dos av träning.

Samling i Omkl.rum #5 inför vecka 14 

Måndag: Tillbringades med fyspass utanför omkl.-rummen. Först var det träning vid olika stationer med egen vikt. Sedan löpning med vikter (Däck).

 I väntan på starta...

...dagen fyspass

Allt övervakat av 2015 års Lagkapten i SKENE IF. #11 Sebastian Hallin som kommer att bära den gula kaptensbindeln under året.

 Lagkapten 2015 #11 Sebastian Hallin (K)

Tisdag: Var det lagfotografering. Efter den var gjord begav sej killarna upp till Kunskapens hus . Där Mr Elzer väntade på killarna medans dom fotograferades. Sedan kördes träningen igång med sedvanliga passningsövningar och spel.

Förberedelse för Lagfoto

Torsdag: Löp-pass. Efter löp-passet var det genomgång inför matchen mot Skövde AIK i Intersport  CUP (Dm). Så Mr Elzer samlade gänget i klubbstugan . Berättade startelvan och hur taktiken var tänk inför Fredagens match mot Skövde AIK

Samling i klubbstugan för genomgång...

... efter det till Omkl.-rum 5  dusch sedan hem  och ladda för match

Långfredag match:
Lång dags färd mot lunch. Betyder att man fick ladda med ordentlig frukost. Bara att se vad som fanns i kylskåpet och fixa till det bästa av det. Blev ganska nöjd och mätt av det jag hittade.


Ingredienser till morgonens frukost

Så lite efter tio anlände förpatrullen #777 Arne Hedlund och #555 till arenan. Där gjordes dom sista finjusteringarna i Omkl.-rum #5. Grovarbetet gjordes ju kvällen innan. Där Arne fixade med energihörna till killarna och Gustavsson fixade materialet.


   #777 Hedlunds energi-hörna...

...och #555:s material och matchdräkter

Så Kl.10:45 samlade tränarstaben sitt manskap i omkl.-rum #5. Genomgången hölls ju redan på Torsdag kväll i klubbstugan efter löp-passet.  Så Mr Elzer tog bara ett litet snack och repetition av gårdagens genomgång.

Mr Elzer Instruerar i omkl.-rum #5

Allt prickat och klart. Nu är det upp till spelarna och göra jobbet 2 X 45 minuter på plan. Så det var bara att bege sej upp till plan. Där dom samlades i ringen strax innan matchstart.

Samling i ringen. Nu kör vi...

Matchbilder SKENE IF - Skövde AIK


SKENE IF   A-Trupp  2015
GLAD PÅSK

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar