onsdag 26 augusti 2015

Natursköna vägar...

Fotoutflykt via natursköna vägar
20150822

Lördagen tillbringades på natursköna vägar. Var ju spännande och se vad som öppnade sej i slutet på dom. På morgonen följdes en liten väg mot frukostmålet.

 Mot frukosten

Slutet på vägen öppnade sej stora vida havet. Så där var det bara att packa upp trangia-köket och maten från ryggan Trevligt ställe där. Där kunde man i lugn och ro sitta och äta.Läsa tidningen och kolla på båt-livet var mycket aktiviteter. Gick fritidsbåtar nästan hela tiden. Längre ut såg man dom stora fartygen i kikaren.

 Trevlig utsikt över hav ..

...och båtliv

 Bara att laga till frukosten

Morgonens frukost 20150822

Efter ett tag var man nöjd med havsutsikten . Så mätt och belåten stack man iväg mot nya mål. Hittade en liten naturskön väg. Där kunde man stanna till efter ett liet tag och gå en liten stig och få en riktig fin utsikt över sjön

Vacker väg mot nya mål

 Liten stig mot...

...denna utsikt

Efter både sjö och havsutsikt blev det en tur vidare mot en fin skog. Där blev det en hel del fotograferande. Fanns ju ju både växter och bär där... Så lite foto därifrån


Ett litet vattendrag lyckades jag ju också hitta innan det var dags att bege sej hem och packa upp ryggan diska artiklarna och redigera foto.Så några foton till från vattendraget innan disken väntade.


Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar