lördag 15 augusti 2015

Seriematch Alingsås IF FF (H)

Division 4 Södra (Omg.14)

Lördag 15 Augusti Kl. 15:00
Vävarevallen
SKENE IF (A) - Alingsås IF FF (A) 2-5

Målskyttar:
#10 Daniel Perian 2

Gula Kort:
#11 Sebastian Hallin  (K)
#23 Carl-Johan Franzén


Hemma-match på vallen igen. Var ett tag sedan nu 26 Juni senast då Gällstad FK var på besök. Trots att man hållit på med detta ett tag så kändes det lite ringrostigt. Så idag får det bli ett litet EGO-trippat blogginlägg om vad jag gör när spelare och ledare sover för det är då  Mtrl-teamet jobbar.

Åker ner till Vallen lite efter 06:00 på morgonen till en ödsligt men solig arena. Var en riktig skön morgon idag. Lugnt och fridfullt både på arenan och i korridoren..

Ödsligt och lugn morgon på Vallen ...

...och i korridoren

Börjar alltid i Omkl. - Rum 1 dit motståndarna anländer C.a en och en halv timma innan match. Så allt är klart med vad som skall finnas där när dom kommer. 5 bollar, 5 Västar, koner, 20 dricka,och 5 matchprogram. Är vad dom skall ha och även vi när vi kommer till en borta-arena.

Omkl.-rum #1 redo för Alingsås IF FF

Sedan är det domherrarnas omkl.-rum som skall prepareras med 5  matchbollar, 3 sötdricka, 3  Ramlösa och 3 bananer så dom orkar springa 90 min +.

 Domherrarnas energibord och matchbollar

Bollar skall pumpas, vatten fyllas på. Energibordet laddas.Slutar alltid med att lägga fram SKENE IF:s matchdräkter i Omkl.-rum 5 innan det blir dags att åka hem och äta frukost. Men innan dess blev det ett litet självporträtt idag då kamera-stativet åkte med.

 Avslutningsvis SKENE IF:s matchdräkter fram...

...omkl.-rum #5 klart,  hem för frukost

Åker sedan ner till vallen C.a 2 timmar före matchstart. Då motståndare och domare skall tas emot och lotsas till rätt omkl.-rum. Sedan rullar det på resten av dagen tills tvätten är klar vid åtta-tiden på kvällen. Då dom skall hängas upp i torkrummet. Uppvärmningskläder tvättas under första halvlek så lite tid på kvällen sparas. Sedan skall ju omkl.-rummet städas efter att tränare och spelare lämnat arenan och gått hem.

13:45 samlades grabbarna i klubbstugan där dagens genomgång hölls. 16 spelare  2 målvakter var kallade. Så det var bara för dom att bege sej till omkl.-rum #5 för ombyte till uppvärmning.

 På väg till omkl.-rum #5 för...

 ... ombyte till uppvärmning

under tiden lagkapten #11 Sebastian Hallin (K) värmde upp startelvan. började publiken strömma in. Både SKENE IF -Supportrar och Alingsåsare anlände . Plus Hajom IF:s Tränare Per-Erik Ivarsson

 Lagkapten #11 Sebastian Hallin (K) kör igång startelvan inför..






Då var allt klart för dagens drabbning mot dom grönvita Alingsås IF FF som kom till vallen för att kämpa om kvalplats till trean. Bara att dra på vita matchtröjan och bege sej ut till match på vallens fina gräsmatta.

Ut till 2x45 minuter i vita matchtröjan

Allting är bra nu i SKENE IF. Hur kan man skriva så efter 2-5 förlust ??. Bra träningar bra coaching och snack innan och under matcher från tränartrojkan. 2-1 överläge i paus. Men det här med idrottär underligt. magkänslan under period pausen gav inte det scenariot i andra halvlek. Men idrott är mycket psykologi också. Så fr .o .m. nu är denna match glömd och träningsvecka inför mötet på Fredag mot Johny Murrays grönvita  Fristad G.o.I.F.är det som gäller nu. Nu kör vi på...

Dagens matchbilder


Senaste B-Lagsmatchen
Dalshov
Måndag 10 Augusti Kl. 19:00
Borås AIK (B) - SKENE IF (B) 7-1

Målskyttar:
#12 Eldison Gasi

Gula Kort:
#19 Jonathan Gustafssson

Veckochema Vecka 34
Måndag:   Kl. 19:00 Match  / Träning Boll
Tisdag:      Kl. 19:00 Träning Boll
Onsdag:     Ledigt
Torsdag:    Kl. 19:00 Träning Boll 
Fredag:      Kl. 19:00 Match
Lördag:      Ledigt
Söndag:     Kl. 17:00 Match


Kommande matcher på Vävarevallen Arena

B-Laget Elit Södra (Omg. 9)
Vävarevallen
Måndag 17 Augusti Kl. 19:00  
SKENE IF (B) - Dalstorp IF (B)

Juniorlaget Division 3 Södra (Omg. 9)
Vävarevallen
Onsdag 19 Augusti Kl. 19:00
SKENE IF (J) - Borås GIF (J)

Division 4 Södra  (Omg. 17 )
Enkronasmatch
Vävarevallen
Lördag 29 Augusti Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Ulricehamn IFK (A)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar