söndag 13 november 2016

Lilla fotoutflykten

Härlig helg i gryning och skymning
( Synd bara att beh...)

LÖRDAG 20161112
När skymningen la sej över Hedgärdes-sjön. Begav sej  #555 Gustavsson in i skogen, för ett litet kvällsmål.

Skymning över badplatsen

Mörknade på ganska fort. Så det var rejält mörkt när jag kom fram till  ett trevligt ställe inne i skogen. Bara att packa upp matsäcken och njuta av tystnad och mörker i pannlampans sken och en liten campinglykta.

 Bara att packa upp...

...kvällens måltid

Senare på kvällen fick det bli film och fixa iordning matsäck till den obligatoriska Söndags-frukosten. Samma tid, samma plats varje Söndag.

SÖNDAG 20161113
Härlig morgon minus fyra grader och sol-dis gjorde det behagligt att åka iväg. Väl framme vid min lilla bänk fick det bli kaffe, mackor och yoghurt.

Gustavssons lilla frukost-ställe varje Söndag

Var en härlig gryning idag. Bara att njuta av stillheten och utsikten. Trevligt ställe då det är olika skiftningar i naturen under året.

Härlig gryning idag 20161113

Efter långfrukosten blev jag nyfiken på omgivningarna. Så det blev lite spaning med kamera och kikare. Blev även en liten Apelsin-paus innan det var dags att bege sej hemåt.

Apelsin paus under upptäckts-promenaden


Men innan hemresa blev det ett besök på kyrkogården för att tända ett ljus på fars grav.( Är ju Fars dag )

Nytänt ljus och en tanke...

Frukosten intagen, ljuset tänt. Näst anhalt blev att inhandla sallads-buffe och bege sej hem och äta,. Sedan blir det Kinna-hallen och dom fantastiska tjejerna i MARK Basket. Match mot Telge Basket idag 16:00. Är ju enda elit-laget vi har i Mark. 

Salladstallrik inhandlad

Alla Söndags-förpliktelser  gjorda bara att gå och duscha, sedan bär det av till Kinnahallen. Därefter är det bara att ladda för en ny arbets-vecka. 

Lite foto från dagens promenad 20161113
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar