söndag 6 november 2016

Ternströms Minne



#9  Håkan Ternströms  Minne
Ängshallen 
Lördag / Söndag 5-6 November
( Inomhuscup för dom yngsta)


Håkan Ternström och Matchtröja #9

Till minne av den allt för tidigt bortgångne lagkamraten Håkan Ternström. Som stolt bar den  vita match-tröjan #9  i SKENE IF. Hedras han med en årlig turnering för dom yngsta fotbollsspelarna sex,sju och åtta-åringar

Här snackar vi sann idrottsglädje och förbrödring mellan lagen. Gästande lag från Göteborg Borås och Mark förgyllde helgen i Ängshallen. Bara glada miner hos spelare och ledare samt en högljudd och engarerad publik Så inför välfyllda läktare kördes turneringen igång.

Välfyllda läktare i Ängshallen

Läktarna fyllda killarna och tjejerna ombytta... Bara att köra igång matcherna. SKENE IF:s A-lag-spelare #6 Liam Wohlén var domare och blåste igång turneringen

#6 Liam Wholén redo att starta turneringen

Många matcher blev det så det behövdes energi också. Så kiosk och korv-försäljningen var ett populärt tillhåll mellan matcherna. Kiosken sköttes förnämligt av spelare från A-laget med assistans av flick-laget.

Kioskpersonalen håller kommersen vid liv

Så det var bara för spelare och ledare att inhandla energi mellan matcherna. Dricka, choklad, kaffe och bullar var vad som bjöds utanför stod korv och hamburgerbaren.

Energipåfyllning mellan matcherna

Alla lag mötte alla i åldersgrupperna inget resultat räknades alla fick medaljer. Vilket uppskattades och stolt visades upp av kusinerna Svensson.

Kusinerna Svea Svensson och Biancha Svensson med medaljer

Så skulle ju det tas lag-foto också på SKENE IF:s lag. Så det var för ledarna att få i hop sin grupp.  Var ju energi-rika killar och tjejer som skulle fotas... Så det var full fart hela tiden

Lagfoto på gång

Avslutningsvis fick ju stäpatrullen rycka in och göra rent golvet mellan matcherna. Förnämligt skött av SKENE IF:s dam-lagstränare Annika Johansson och Elisabeth Svensson.

Städpatrullen igång

Dom gjorde bara misstaget att fråga en tränare i SKENE IF om han kunde hämta en sopborste och skyffel. Säger ej vem. Men han visste inte hur en sån såg ut,då frugan städade hemma. Så dom fick gå till städrummet och hämta den själva.


Lite foto från helgens turnering
( Börjar med lagfoto på SKENE IF.s lag )


Ha dä gött 
#555 Chrille

3 kommentarer:

  1. Tack Christer. Du är grym!
    /Fredrik Svensson

    SvaraRadera
  2. Tack Christer. Du är grym!
    /Fredrik Svensson

    SvaraRadera
  3. Så himla kul med lite bilder!
    Tack för att du va med i helgen o tog så fina kort.
    // Annika

    SvaraRadera