fredag 6 januari 2017

Fotoutflykt 20170106

Minusgrader och fotoutflykt
( Härlig dag  20170106 )

Vaknade och kollade termometern, minus 15 grader. Två val ligga kvar  i sängen eller iväg på fotorunda. Fick bli det sistnämnda när man såg ljuset. Så det fick bli frukost hemma och packa foto-ryggan. Sedan bar det av.

Foto-ryggan med dagens packning

Så rejält klädd efter vädrets behov, blev lite kallt om fingrarna bara. Solen begav sej snart upp bakom trädtopparna vid första fotostället bara att fånga dagen. 

Skön morgon och soluppgång startade dagen.

Passade på att gå omkring där lite. Mycket fina miljöer att fota, vattendrag röda stugor m.m. Fanns ju också en vacker stenbro där Bl.a. 

Trevlig stenbro efter resans gång. 

Där kunde man tillbringa en lång stund. Men efter ett tag lockade nästa bro. En riktig häftig träbro, ni har sett den förr. Men är lite favorit. så bra att sätta sej i bilen och fara vidare på natursköna vägar.

Längs natursköna vägar mot nya mål

Efter ett tag var man framme vid nästa fotoställe... En häftig träbro, där jag tillbringat många frukostar och kvällsmål till ljudet av porlande vatten.

Favoritbron vid häftig natur och fors

Började sedan närma sej lunch. Ingen egen matsäck idag. Så jag begav mej till nån restaurang. Därefter blev det till att leta upp lite vattendrag och sedan började det ju skymma och mörkna. Så det blev lite foton på vattendrag och lite nattfoto innann det var dags att sätta sej vid #555 Gustavssons blogghörna.

#555 Gustavsson vid sin lilla blogghörna

Några foto från dagens övningar 20170106

På Lördag och Söndag 14 -15 Januari 2017 är det  
SKENE JÄRN CUP
då syns vi där

SKENE IF:s Matcher

Lag I
Kl. 08:00 Kinna IF II - SKENE IF I
Kl. 08:56 SKENE IF I -Bollebygd IF I
Kl. 10:06 SKENE IF I - Horred IF II

Lag II
Kl. 16:30 SKENE IF II - IFK Örby I
Kl. 17:40 Balltorp IF I - SKENE IF II 
Kl. 18:22 Kinna IF III - SKENE IF II

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar