lördag 8 april 2017

Fotoutflykt 20170408

Liten havsutflykt 20170408
(Med kamera och matsäck)

Turbulent vecka... Mycket elände och grejer både personliga och andra som drabbats. Så det fick bli en dagsutflykt till havet, för rekreation. Bara ladda kaffebryggaren fixa mackor och dyligt. Sedan bar det av med foto-ryggan. 

Hamnade vid en stor slätt som ledde mot havet bara att traska på. Var ju lite hungrig också så frukost väntade innan fotoövningarna.

Mot frukoststället

Väl framme passade #555 Gustavsson på att njuta av utsikten den tidiga sköna morgon. Var en lite gråmulen men riktig skön morgon. Var lite blåsigt men lugnt på sjön när jag kom fram. Bara en segelbåt som gick för motor, gled förbi.


Framme vid havskanten...

...där en seglare höll till

Efter att kollat runt lite där kom hungern. Bara att leta upp nått vindskyddat ställe. Så man kunde plocka upp frukosten.

 Trevligt lite vindskyddat ställe...

...där frukosten dukades upp

Tillbringade hela förmiddagen där. Så det blev några timmar och ex antal foto i minneskortet. Därefter blev det miljö-ombyte. Då lunchen väntade. Fick också bli vid havet fast öppnare landskap, solen tittade också fram genom en alltmer blå himmel.

 Dagens lunch...

...med denna utsikt.

Så det blev en riktigt trevlig heldag vid havet. Från gråmulen morgon till soliga eftermiddagen och kväll. Blev inte så många steg, men mycket att upptäcka under dagen. Lugnt och skönt bara jag och kameran och sköna tankar gjorde dagen.

Nu lite foto från dagen utflykt 20170408
(Som vanligt klickbara)
Och snart är det påsk

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar