måndag 17 april 2017

Intersport Cup 20170417 (Omg 4)

Intersport  CUP (DM)
Omgång  4
Kunskapens Hus Konstgräsplan
Annandag Påsk 17 April Kl. 13:00
SKENE IF (A) - Vänersborg FK (A) 0-4

Gula Kort:
#7 Dennis Åkersta
#16 Viktor Eriksson
#19 Jonathan Gustafsson
#25 Oscar Ryberg

Påsken avslutades med DM-Match mot Division 2-laget Vänersborg FK. Matchstart 13:00... Så #555 Gustavsson begav sej till Vallen C:a 10:00. Där ledar-teamet samlades för genomgång.

Ledar-teamet samlat för fika

Under tiden fixade fotbolls-utskottets Jan Eric Andersson med att fixa iordning med fika och dyligt till motståndare och domare.

Fotbolls-utskottets Jan Eric Andersson fixar i köket

Omkl.-Rum #5 gjordes ju klart Söndag kväll. Så det väntade bara på att truppen skulle anlända. Först in var #21 Isak Jansson som gjorde come-back efter skada. Välkommen tillbaks #21 Isak Jansson.

 Ödsligt Omkl.-rum #5...

...där #21 Isak Jansson dök upp först

Sedan efter ett tag anlände resten av truppen. Var ovanligt lugnt och samlat idag. Riktigt tyst där inne full fokusering. Men så saknades ju en viss spelare som pratar oavbrutet. Vem ?? det stannar ju inom väggarna men han har #23 på matchtröjan.

 Full fokus och fika...

...sedan ombyte

Efter ett tag var ju alla ombytta. Så det var bara att invänta Coach Nicklasson. Som höll genomgången inför middagens drabbning.

 I väntan på...

...coach Nicklassons genomgång.

Genomgång gjord. Bara att sätta sej i bilarna för den korta resan upp till Konstgräset vid kunskapens Hus och invänta på startsignal från domherrarna. Men först lite förberedelser för match

Förberedelser för match

Ingen återvändo nu... Matchtröja på sedan uppställning för match. Ett för dagen helvitt SKENE IF gick ut till plan. För att ge Division 2 laget Vänersborg FK en match. Två divisioners skillnad gav utslag till sist...

Uppställning för matchstart

Så det var bara att bänka sej i båset. För att försöka se lite av matchen. Är ju ingen bra plats kanske den sämsta utsikten över plan. Det ni ser på fotot nedan är ungefär vad man ser under 93 procent av matchtiden.

Utsikt från bänken

Lite foto från DM-Matchen 20170417


Kommande hemmamatcher
Vävarevallen Arena

Division 4 Södra
Omgång 3
Vävarevallen Arena
Lördag 29 April Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Skepplanda BTK (A)

Utveckling Elit div 2 Södra
Omgång 1
Vävarevallen Arena
Onsdag 3 Maj Kl. 19:00
SKENE IF (B) - Kinna IF (B) 
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar