måndag 5 juni 2017

Fotoutflykt 20170605

Klämdagsutflykt
20170605

Framförhållning. Allt fixades på kvällen före utflykten. Så Måndag morgon var det bara att trycka på on-knappen på kaffebryggaren. Sedan fylla termosen och bege sej iväg.

Allt fixat och klart Söndag-kväll. Bara att paketera, sedan in i kylen

Så när kaffet var bryggat och ryggan packad. Begav sej Gustavsson iväg till frukost-stället, blev ingen sjökant idag. Utan till ett lite mer livligt ställe. 

#555 Gustavssons frukost-ställe 20170605 ...

...med denna utsikt

Livligt och livligt kanske va synd och säga. Såpass tidigt på morgonen var det ganskaödsligt med folklivet. Bara två gatu-sopare gick omkring och gjorde snyggt innan staden vaknade.

Gatu-soparna håller snyggt

Kollektivtrafiken var ju också igång. Men inte mycket folk i rörelse. Så det blev en riktig tyst och behaglig vistelse där uppe så man bara behövde njuta av tystnaden, kaffe och mackor m.m.


Efter några timmars spaning där uppe saknade man ju vågskvalpet ändå. Så det blev en promenad till Rivieran. Där vågskvalpet och den klassiska stad-siluetten uppenbarade sej. Trevligt sand, solstolar och parasoller mitt i staden med utsikt mot kranarna. 

 Rivierans sandstrand mitt i staden...

..med klassiska stadsbilden

Efter lite rast och vila. Blev det till att strosa omkring med kamera och se om man kunde hitta nått att fotografera.. Något som jag funderar på när jag är i staden. Vad är den största attraktionen. Se på dom som åker paddan eller åka Paddan.

 Se på Paddans resenärer...

...eller åka paddan, det är frågan

Inspirationen var tydligen inte den bästa idag. När jag gick omkring och sökte foto-motiv. Men några foton blev det. Så håll till godo lite foto från utflykten 20170605.

Ha dä gött
#555 Chrille 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar