lördag 10 juni 2017

Seriematch mot Främmestad IK

Division 4 Södra
Omgång  10
Vävarevallen (Gräs)
Lördag 10 Juni Kl. 19:00
SKENE IF (A) - Främmestad IK (A) 1-1


Målskyttar:
#9 Tobias Johansson

Gula Kort:
#11 Sebastian Hallin (Lk)
#12 Rasmus Larsson


Lördagsmatch. Först till arbetet för lite övertidsjobb. Därefter blev det till att slappa en stund sedan äta och åka ner till Vallen. Allting fixades ju iordning på Fredagkväll. Så det var bara att invänta spelare och Coach-teamet. Dom var bara tre idag då en av dom fått förhinder. Så idag fick det bli dom "Tre musketörerna"istället för "Fantastic four". 



Dom "tre musketörerna" 

Tränare och Lagkapten hade sin sedvanliga genomgång il ledar-rummet medans spelare vällde in i omkl.,-rum #5 för att fylla på depåerna. Som vanligt var Hedlunds energibord laddat. En del körde lite skovård medansa en del fikade och tjötade skit in full fokus gällde.

 Ombyte, energipåfyllning i Omkl.-rum #5...

...utanför sköttes skovården

Efter ett tag kom Coachteamet ner från ledar-rummet på andra våning hälsade spelarna välkomna. Sedan var det dags för genomgång.

Lagkapten och coach hälsar spelarna välkomna till match

Tyst i klassen coach talar. alltid ett koncentrerat gäng som lyssnar till tränarna snack inför match. Därför ligger vi där vi ligger i tabellen också. Genomgången gjord ut till värmning.

 Värmning sedan...

...tvåmålspel

Lite skott sedan in och göra sista förberedelserna med tejpning skoknytning  m.m. Publiken börjar inta läktaren. Domarna klara. Så en sista lilla pep innan utgång till match.

Sista förberedelserna...

...sedan ut till match

Riktig skön lördagseftermiddag idag. Härlig himmel sol och moln om varannat idag gjorde det behagligt på bänken. Så när spelarna var ute och publiken intagit läktaren var det bara att blåsa igång matchen.
 Publiken samlad...

...spelarna på plats, nu kör vi

Lite foto från dagens match 20170610


Kommande hemmamatcher
Vävarevallen Arena

Utveckling Elit div 2 Södra
Omgång 7
Vävarevallen Arena
Söndag 18 Juni Kl. 16:00
SKENE IF (B) - Alingsås IF FF (B)

Division 4 Södra
Omgång 13
Vävarevallen Arena
Torsdag 29 Juni Kl. 19:00
SKENE IF (A) - Kronäng IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Hej!

    Som vanligt ett mycket bra reportage från matchen, men nog är det Kronäng den 29 juni och tiden stämmer nog inte heller.

    Larsa

    SvaraRadera