lördag 5 augusti 2017

Seriematch mot Skepplanda BTK (B)

Division 4 Södra
Omgång  14
Forsvallen (Gräs)
Lördag 5 Augusti Kl. 15:00
Skepplanda BTK (A) - SKENE IF (A) 3-2


Målskyttar:
#9 Tobias Johansson
#11 Sebastian Hallin (Lk)

Gula Kort:
#16 Viktor Eriksson
#20 Simon Gustafsson

Efter 5 veckors tävlingsuppehåll var det dags igen. Omgång 14 i Div 4 södra drog igång resa till Skepplanda gällde. Så det var bara för #555 Gustavsson att packa trunkarna...

 Trunkarna packade

Bussresa gällde denna dag. 16 killar klev ombord på bussen. Riktigt taggat och förväntansfullt gäng som begav sej iväg till Forsvallen. Där framme fick #555 Gustavsson sin tid i Omkl.-rum #4 för att packa upp och göra iordning för spelare.


 Omkl.-rum #4 iordningställt

Under tiden förberedde Coach Nicklasson för genomgången. Ny match, ny fight så  coach lämnade inget åt slumpen. Utan förberedde sej med den äran.Alltid proffsig i sitt jobb, att han sedan håller på IF Elfsborg är en annan sak.

 Coach Nicklasson

I Omkl.-rum #4 bytte spelarna om och fixade med lite personliga saker som tejpning, lite kost o.s.v. Var och en av dom 16 i dagens trupp har sina egenheter.

 Ombyta och fokuserade innan...

 ...ringen inför uppvärmningen

Efter att våran eminente Lagkapten #11 Sebastian Hallin samlar i ringen och snackat med sitt manskap. Var  det dags för honom att dra igång värmningen.

  Lagkapten #11 Sebastian Hallin leder värmningen

Efter att värmt upp och fått igång  pumpen. Levererade #5 Hugo Larsson vatten . Så det blev vätskepåfyllning innan tvåmåls-spelet.

 #5 Hugo Larsson anländer med vatten

Så det blev samling vid "Vattenhålet". Där det fylldes på med vätska. Energifyllda och spring i benen, så kördes tvåmål-spelet igång.

Vätskepåfyllning...

...sedan tvåmålspel

Ingen återvändo nu bara att bege sej tillbaks till Omkl.-rum #4. Där 16 killar stolt drog på sej den vita matchdräkten. Med det snygga klubbmärket. Några minuters fokus och ett sista snack sedan var det dags för kick off

 Fokus och vita match-dräkten på

Grabbarna gick samlades i en ny ring strax innan avspark. Nu kör vi 2x45 minuter höstens omgångar igång. 8 matcher kvar efter denna 24 poäng att spela om.

 Ringen samlad srtrax innan kick off

Lagkapten #11 Sebastian Hallin i väntan på Kick-off


Man har set fram mot höstens matcher. Åker en och en halv timma buss. Sedan avgör Skepplanda  i princip på sista sparken. Vinner med 3-2. Vad finns att säga om det. Deppigt visst. Men det regnade inte iallafall


Lite foto från dagens match 20170805


Kommande hemmamatcher
Vävarevallen Arena

Division 4 Södra
Omgång 15
Vävarevallen Arena
Lordag 12 Augusti Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Borås AIK (A)


Utveckling Elit div 2 Södra
Omgång 9
Vävarevallen Arena
Måndag 21 Augusti Kl. 19:00
SKENE IF (B) - Hestrafors IF  (B)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar